szuwar1 Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2008 (edytowane) witam wszystkich! potrzebuje nazwy programu dzieki ktoremu bede mogl podkladac sciezke dzwiekowa (najlepiej mp3) do filmikow z aparatu/kamery chcialbym zeby mial funkcie takie jak: -ciecie/laczenie filmow -w tle słychac oryginalne dzwięki, dodatkowo własna muzyka z danego pliku - całkowite usunięcie oryginalnej sciezki dzwiekowej do tej pory znalazlem tylko virtualdub 1.8.6, wszystko malina tylko ze nie mozliwe bylo laczenie kawałkow filmow juz z podkladem, z tymi z oryginalna sciezka dzwiekowa (wyskakiwaly bledy itp) pozdro all!!! Edytowane 21 Października 2008 przez szuwar1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2008 coś z rodziny Sony Vegas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2008 (edytowane) bo wirtual dub nie służy do montażu filmów. Szukasz Adobe premiere, Sony vegas (oba płatne), windows movie maker (darmowy inaczej) :) - poszukaj w swoim windowsie. Edytowane 21 Października 2008 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2008 sony vegas troche bardziej skomplikowany niz wmm z kolei adobe nie próbowałem, ma ktoś jakieś wrażenia z jego użytkowania ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 22 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2008 (edytowane) ja przestałem używać adoba na rzecz vegasa, nie wiem jak najnowsze wersje bo to był już ładnych parę lat temu. vegas nei jest skomplikowany, jest relatywnie prosty jak na tego typu aplikację, a trzeba dodać ze to profesjonalny program, czego natomiast o wmm powiedzieć nie można ;) Edytowane 22 Października 2008 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szuwar1 Opublikowano 22 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2008 dzekuje bardzo mi pomogliscie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...