RCrack Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 Wiecie mój dziadek w Astrze (I generacji) z 99 (lub 98) przejechał 80 tys. km bez wizyty w serwisie (no może raz, jak mu tłumik się rozwalił), jak widać samochód bardzo trwały. (oczywiście wyprodukowany w Niemczech,a nie w gliwicach) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 bal bym sie dotknac samochod ktory przez 10 lat raz byl w serwisie... w takim samochodzie musi sie po prostu sypac wszystko jak przez tyle lat nawet opony nie byly zmienione czy olej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dandek Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 No nie wiem :P ja wszystko i tak sam sobie robie xD chyba ze kupuje nowe opony to zalozyc i wywarzyc nie mam na czym... Plyny, hamulce, ostatnio rozrzad, praktycznie wszystko da sie rady zrobic samemu a w serwisie bylem raz w zyciu jak sie szpilka od kola urwala bo trzeba bylo to zrobic na jakiejs prasie ;] wiec moze dziadek tez sam sobie robil ? ;) Ogolnie zeby nie bylo OT polecam toyotke E11 kupisz za 12 k w super stanie ! Auto napewno szybko sie nie rozsypie... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 sory ale przeglad gwarancyjny tez sie w serwisie robi a nie w swoim garazu zeby gwarancji nie stracic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafi15 Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 mi to sie wydaje ze raczej chodzilo o to ze z awariami nie byl w serwisie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RCrack Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 Nie miał awarii i dlatego nie był w serwisie, tylko na okresowe, ale wtedy nic nie wymieniane, wszystkie techniczne przechodził bez łapówek itd. xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...