Misiek007 Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2008 Witam, Nie wiecie gdzie mogę kupić choinki na 1/8 cala?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2008 Witam, Nie wiecie gdzie mogę kupić choinki na 1/8 cala?? na jaki waz potrzebujesz? ja mam kilka na stanie moze podpasuja pisz PW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek007 Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2008 na jaki waz potrzebujesz? ja mam kilka na stanie moze podpasuja pisz PW Jak największe :-P W układzie będę miał nk12 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedras77 Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2008 Jak największe :-P W układzie będę miał nk12 Heh... watpie czy takie dostaniesz... jak zalozysz weze 10/13 powiedzmy na choinki NK12 G1/8 cala roznica miedzy 8/10 bedzie tylko wizualna... przeplyw nie zmieni sie niestety, jako ze srednice wewnetrzna beda mialy na poziomie SM 8/10 lub mniejsza (da sie znalezc takie SM8/10 G1/8 ze srednica wewn standardowych SM8/10 G1/4, niestety nie u nas :) ja jedna mialem tylko taka, pozostale rozwiercalem) W kazdym badz razie nie ma to wiekszego sensu... lepiej pomysl o przegwintowaniu tego czegos w co chcesz to wkrecic na G1/4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek007 Opublikowano 22 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2008 Nie mówię że musi być nk 12 ale jak największe =P Wiadomo że przepływ i tak będzie mały ale nie będę musiał kombinować z średnicami węży. O prze gwintowaniu nie ma mowy bo nie ma na to miejsca <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...