Velogroso Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2008 Witam, Przejdźmy odrazu do sedna sprawy. Właśnie sobie poskładałem nowy komputer. W kład niego wchodzi: Pentium Core 2 Quad q6660 2.4ghz Asus p5k green 2x 2GB Kingson DDRII 800mhz GeForce Gainward GTX 260 Modecom Volcano 650W Segate 1TB za 2200zl takze niezle ;) I mam prblem, chce w pełni wykożystać jego moc. Jak po koleji powinienem instalować sterowniki? Od czego zacząć? Czy do grafiki wystarcza sterowniki z nvidia.com? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudl4ty Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2008 Najlepiej zacząć od sterów mobasa, ja jako że mam AMD to sobie jeszcze stery i jakieś tam jajooptymizery do proca instaluję potem, następnie grafika, a na końcu dźwięk. Ja żeby zainstalować nowsze stery musiałem je zasysać z oficjalnej strony Evga bo innych się nie dało ;), ale myślę że w przypadku Gainwarda to nie ma znaczenia i możesz ssać z nvidii :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...