yaz Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2008 witam, jakis czas temu znajoma poprosila mnie zebym rozdzielil jej internet na drugiego kompa, zrobilem to przez sieciowke bo tylko to miala i wszystko bylo w porzadku, ostatnio kupila access pointa w wiadomym celu, jakis koles robil kilka podejsc by rozdzielic internet, dzisiaj przy kolejnej wizycie stwierdzil, ze siec znajomej ma zabezpieczenia i nic nie da sie zrobic, jest mozliwe, ze mi sie udalo rozdzielic internet przez sieciowke a on przy probie rozdzielenia poprzez access pointa nie moze tego zrobic bo siec ma zabezpieczenia ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2008 Uprasza się o budowanie zdań złożonych z maksymalnie 3 zdań podrzędnych. Bardziej skomplikowane twory są w języku polskim niezrozumiałe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaz Opublikowano 22 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2008 (edytowane) ok- forma skrocona - internet dzialal poprzez udostepnienie pol. int. sieciowce(wiem, bo sam podlaczalem), ale przy probie poprzez access point podobno nie dziala(podlaczal to jakis podobno fachowiec) bo podobno siec ma zabezpieczenia. Jest to mozliwe czy to byla tylko wymowka ? Edytowane 22 Października 2008 przez yaz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 22 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2008 Jeżeli działało poprzez ICS to zabezpieczeń nie ma (no ewentualnie MAC). Zależy jak AP był podłączany. Jeżeli bezpośrednio do kabla providera to nie miał prawa działać na więcej niż 1 kompie. Jeżeli był podłączony do komputera (2 sieciówki) to wifi powinno hulać nawet na kilku kompach z wifi... Najlepiej kupić router z AP... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...