login666 Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 A wiesz może coś na temat pakietów w LInk4? Cały czas mnie zastanawia czy u nich jest taniej i jak to jest z wypłatami odszkodowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werto Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 Moim zdaniem najlepeij będzie jak wejdziesz na stronę www.link4.pl i tam jest taka zakładka o ubezpieczeniu samochodu. Z pewnościa coś będzie o pakietach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 Najlepiej będzie jak sobie zamówi rozmowę z Link4 albo sam zadzwoni i się dowie wszystkiego w 5-10 minut. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
login666 Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 A to można u nich zamówić rozmowę? Jak to się robi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 A to można u nich zamówić rozmowę? Jak to się robi?nie osłabiaj mnie...i Ty autem jezdzisz? Wejdz na ich strony i sie dowiesz.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
login666 Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2008 Hehe, no co nie zamawiałem nigdy rozmowy:P Jestem troche zakrecony przyznaję. Ale już sobie to obczaiłem więc dzięki za info mają do mnie jutro zadzwonić, ciekawe co mi powiedzą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...