CeKaeM Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Sie ma! Mam dosc ciekawe ale i starozytne pytanie: jak odblokowac Celerona I (slot) aby mozliwe bylo krecenie. Pliz hlp!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Ten myk z zamalowaniem mostka B1 to byl na odblokowanie mnoznika ? Chyba jedyne egz. odblokowane to tez inzynieryjne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeKaeM Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Dokladnie chodzi mi o ten sposob. Moze jakis link lub cos w tym stylu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolini Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Chyba chodzi o styk B21, ktory jak jest zaklejony badz zamalowany to proc standardowo jest wykrywany na fsb100. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 NIE MOZNA ODBLOKOWAC CELERONA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zaklejanie pinu B21 daje tylko to ze plyta mysli ze ma doczynienia z procesorem pracujacym na FSB 100 i takie tez ustawia. Mnoznik pozostaje nie tkniety i wtedy podkrecasz proca o 50 % co dla celeronow z mnoznikami 6 i wyzej (400+) jest juz niemalze nie mozliwe. Moja celinka 333 spoko smigala na FSB 100 z duzym radiatorem i napieciem podniesionym do 2,2V Chlodzona woda i peltierem smigala na 112 FSB (560 MHz) tez 2,2V Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...