sliza Opublikowano 11 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2010 czy w X-738k tez sa ciezarki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 11 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2010 czy w X-738k tez sa ciezarki? Nie ma (no chyba że jakiś wewnątrz jest przykręcony ;) ). Tak więc tu 748 ma + . Ale z kolei kształt 738 jest dużo optymalniejszy ... jak dla kogo ;) ... akurat dla mnie jest i z tego powodu go wybrałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliza Opublikowano 12 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2010 a jak wyglada kwestia predykcji w X-738/748? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glymbol Opublikowano 12 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2010 (edytowane) Ja wiem czy to plus? Zwykle ciężarki lądują w szufladzie pierwszego dnia po zakupie. Przyciaganie do osi jest, tak samo jak we wszystkich myszkach na tym sensorze. Edytowane 12 Września 2010 przez Glymbol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliza Opublikowano 21 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2010 (edytowane) Nie ma (no chyba że jakiś wewnątrz jest przykręcony ;) ). Tak więc tu 748 ma + . Ale z kolei kształt 738 jest dużo optymalniejszy ... jak dla kogo ;) ... akurat dla mnie jest i z tego powodu go wybrałem. napisz cos wiecej, czemu ksztalt 738 Ci bardziej odpowiada od 748? pod jakim wzgledem jest bardziej optymalny? Edytowane 21 Września 2010 przez sliza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2010 napisz cos wiecej, czemu ksztalt 738 Ci bardziej odpowiada od 748? pod jakim wzgledem jest bardziej optymalny? Po prostu bardzo spodobał mi się kształt Razer Diamond Back. Kształt klawiszy powoduje że palce siedzą w miejscu ("rynienki") ... i szukałem myszy lepszej technicznie z podobnym kształtem ... - znalazłem A4Tech X738. Pomacaj obydwie (748 i 738) i sam wybierz to co wolisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...