Skocz do zawartości
$kubi

Tagan Below Zero 500w Fanswap

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Chciałem zapytać jak wygląda fanswap w zasilaczu Tagan Below Zero 500w

http://zenfist.pl/tagan-tg500bz-below-zero-500w-p-1918.html

Jest tam końcówka 2/3pin i po prostu się wymienia wentylator?

Jaki wentylator poradzicie do tego zasilacza? Problem jest taki, że tam standardowo jest 135x135x25...

Pomóżcie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!

Chciałem zapytać jak wygląda fanswap w zasilaczu Tagan Below Zero 500w

http://zenfist.pl/tagan-tg500bz-below-zero-500w-p-1918.html

Jest tam końcówka 2/3pin i po prostu się wymienia wentylator?

Jaki wentylator poradzicie do tego zasilacza? Problem jest taki, że tam standardowo jest 135x135x25...

Pomóżcie...

z dobraniem moze byc problem, choc moze 140mm powinien wejsc. ja wlasnie wymienilem w moim taganie wentylka, na SlipStream 500rpm i mam nadzieje nie bede zawiedziony. duza czesc sukcesu osiagnieta - zasilacz jest cichutki :)

a co do wtyczki, to u mnie byla po prostu wtyczka 2pin, ale wyprowadzilem sobie kabelek za zasilacz i podlaczylem pod mobo.

Edytowane przez -=YoGi=-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ma ktoś jakieś bardziej szczegółowe informacje na temat czy wejdzie 140mm ( pewnie kupiłbym Zephyra )?

A może do zasilacza lepiej wsadzić Scythe Slip Stream 120 mm (800 obr./min.) ?

Zakładając, że Fandery 120mm wylądują na Infinity i z Tyłu na min, a 2x92 mm na S1 brakuje mi wentyla na przód - co polecicie? Tanio ma być i cicho ;D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ma ktoś jakieś bardziej szczegółowe informacje na temat czy wejdzie 140mm ( pewnie kupiłbym Zephyra )?

A może do zasilacza lepiej wsadzić Scythe Slip Stream 120 mm (800 obr./min.) ?

Zakładając, że Fandery 120mm wylądują na Infinity i z Tyłu na min, a 2x92 mm na S1 brakuje mi wentyla na przód - co polecicie? Tanio ma być i cicho ;D

Acutake, a jak troche drozej to SlipStream.

120mm to nie wiem czy to dobry pomysl, bo moze byc za maly, zreszta mozesz przymierzyc czy bedzie ok.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi