Skocz do zawartości
Nerevar

Laptop Della Z Iplusem

Rekomendowane odpowiedzi

Hej, dzis do mamy zadzwonil konsultant plusa zaoferowal jakiegos ponoc pr0 lapka della z iplusem, mama sie zgodzila i jutro maja przyjsc z umowa oczywiscie mozna odmowic.

Jako że mama sie na tym nie zna a ja w szkole byłem to nie wiadomo co to (procz tego ze pochodzi od della i kosztuje 4k a u nich ponoc promocja o 1k taniej -taaa jakos w to watpie ;) )

Anyway wie ktos co to za lapka tam oferuja ? - bo na necie brak info

jezeli zły dział to prosze o przeniesienie, tu mi najbardziej ten temat pasował

Edytowane przez Nerevar

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rofl bez komentarza...

to dell xps 1530

nie wiadomo tylko jaka karta, ok dzwonie do plusa (jakby 86gt to bym wzial ;) ) trzeba gosciowi wogole bylo tlumaczyc o czym mowie...

dobra odpowiada - zintegrowana :blink: zaraz zaraz zintegrowana w 15" XPS wtf ? patrze na dell'a stronie a tu nawet takich nie montują w nich :D

normalnie n/c jeszcze kurier sprawdzi w umowie / na kartonie co tam pisze dokladnie ale raczej odmowie, najlepsze ze mowil ze juz wielu ludzi chcialo sie dowiedziec co kupuja i plus nigdy nie wie

haha kompetencja PLUSA ruuuulz ;D

Edytowane przez Nerevar

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to niezly kocioł tam mają :D mi powiedział gość co to wozi że to jest XPS 1530

ogólnie to odmówiłem ;P

No i całe szczęście! Tego laptopa można wyjąć na Allegro za jakieś 1,5 tys. taniej, a ten oferowany net chodzi gorzej niż najtańsza opcja Neo ...

Temat można zamknąć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi