Nerevar Opublikowano 22 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2008 (edytowane) Hej, dzis do mamy zadzwonil konsultant plusa zaoferowal jakiegos ponoc pr0 lapka della z iplusem, mama sie zgodzila i jutro maja przyjsc z umowa oczywiscie mozna odmowic. Jako że mama sie na tym nie zna a ja w szkole byłem to nie wiadomo co to (procz tego ze pochodzi od della i kosztuje 4k a u nich ponoc promocja o 1k taniej -taaa jakos w to watpie ;) ) Anyway wie ktos co to za lapka tam oferuja ? - bo na necie brak info jezeli zły dział to prosze o przeniesienie, tu mi najbardziej ten temat pasował Edytowane 22 Października 2008 przez Nerevar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 22 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2008 XPS M1330, konfiguracja nieznana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 22 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2008 A to na przedłużenie umowy, czy nową wcisnęli? Mi na przedłużenie nie chcą dać lapka w orange (tylko zerwać i podpisać), a są 4 modele do wyboru... Co za logika... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 22 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2008 (edytowane) nową jak to nazwali "oferta dla dobrych klientow" ;P hmm nie wyglada mi to zbyt pr0 nawet 86m gt nie ma chyba powiem mamie zeby podziekowala im [; Edytowane 22 Października 2008 przez Nerevar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 22 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2008 No lapek niby z multimedialnej serii, ale konfig bardziej bizesowy, tak jak ten cały ich internet z limitami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2008 (edytowane) Rofl bez komentarza... to dell xps 1530 nie wiadomo tylko jaka karta, ok dzwonie do plusa (jakby 86gt to bym wzial ;) ) trzeba gosciowi wogole bylo tlumaczyc o czym mowie... dobra odpowiada - zintegrowana :blink: zaraz zaraz zintegrowana w 15" XPS wtf ? patrze na dell'a stronie a tu nawet takich nie montują w nich :D normalnie n/c jeszcze kurier sprawdzi w umowie / na kartonie co tam pisze dokladnie ale raczej odmowie, najlepsze ze mowil ze juz wielu ludzi chcialo sie dowiedziec co kupuja i plus nigdy nie wie haha kompetencja PLUSA ruuuulz ;D Edytowane 23 Października 2008 przez Nerevar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerd Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2008 Iplus daje inspiron'a 1525. Link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2008 Kobieta ktorej niedawno robilem downgrade Vista -> XP miala lapka wlasnie z promocji iPlusa, i byl to Dell Studio PP33L bodajze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyper_2002 Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2008 XPS M1330 jest w Orange :] Widziałem dzisiaj reklamę na mieście ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2008 (edytowane) No to niezly kocioł tam mają :D mi powiedział gość co to wozi że to jest XPS 1530 ogólnie to odmówiłem ;P Edytowane 23 Października 2008 przez Nerevar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 24 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2008 XPS M1330 jest w Orange :] Widziałem dzisiaj reklamę na mieście ;pA to sorry, moj blad. Za duzy smietnik informacyjny panuje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze Opublikowano 24 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2008 No to niezly kocioł tam mają :D mi powiedział gość co to wozi że to jest XPS 1530 ogólnie to odmówiłem ;P No i całe szczęście! Tego laptopa można wyjąć na Allegro za jakieś 1,5 tys. taniej, a ten oferowany net chodzi gorzej niż najtańsza opcja Neo ... Temat można zamknąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 Tego laptopa można wyjąć na Allegro za jakieś 1,5 tys. taniejDodajmy, ze poserwisowke bez gwarancji... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...