azyl Opublikowano 22 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2008 Witam Mam łącze przez blueconnect, na modemie globesurfer 2. Mieszkam w wiosce pod Wrocławiem, wiem, że łapie mi tu EDGE ( i na tym caly czas jade ) ale szybkośc łącza na tym jest taka że szkoda gadać i co chwile je zrywa. Słyszałem że można pokombinować żeby modem łączył się przes HSDPA ( albo umts/pokrewne, grunt zeby bylo szybciej niz edge ) ale nei wiem jak to zrobić ( jakies ustawienia modemu ). Byłbym bardzo wdzieczny za pomoc w tej sprawie bo ten net mnie dobija ... Windows xp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2008 a jest taka technologia dostępna w Twojej okolicy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2008 nie mam sprzetu zeby to sprawdzic, dlatego chce sie dowiedziec czy moj modem automatycznie wybiera edge czy poporstu nie lapie innej technologii, niby sa strony ktore pokazuja zasieg edge hsdpa itp ale nie wierze im bo nieraz okazywalo sie ze byly tam przeklamania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...