co3en Opublikowano 22 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2008 Witam ;) Mama do was pytanko jak w temacie. W Samsungu ML 2010 PR nie działa mi opcja softwerowego duplexu, ktory wlancza sie w sterownikach. 1) Ustawian drukowanie na duplex klikam drukuj 2) Wyskakuje komunikat z informacja jak przełozyc kartki itd.. 3) Drukuje strony nieparzyste 4) Przekładam kartki spowrotem do podajnika 5) Miga czerwona dioda ja wciskam ten pomarańczowy przycisk i nic. Zadnej reakcji !! Miał ktos podobny przypadek z ta drukarka ? Wiecie jak sprawdzic czy tem przycisk wogole działa ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabryśka Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2008 a po co wciskasz przycisk - masz na monitorze info jak przełożyć kartki to zrób to co na tym info pokazali i napisali - czy tam jest zeby ten guzik naciskać czy nacisnąc OK! po przełożeniu kartek? a to pomarańczowe to jest to raczej Print Abort. przycisku OK szukaj na monitorze - duplex jest Soft i OK też Soft a nie Hard. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
co3en Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2008 (edytowane) Tak wygląda to okienko informujące jak przełozyc kartki i wcisnać przycisk ;) edit. \/ \/ \/ \/ @ Gabryśka "OK" też wciskalem i zaraz po tym jak wyskoczyl to okienko chwile pozniej czy tez bezposrednio przed tym jak wciskalem ten ten przycisk na drukarce.. Edytowane 23 Października 2008 przez luck-ass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabryśka Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2008 no cóż rzeczywiście każ nacisnąć guzik na drukarce ale OK na ekranie też bym nadepnął przed tym guzikiem. nic więcej do głowi mi nie przychodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 W moim samsungu nalezy podawac do gornego podajnika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...