killua Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2008 Witam potrzebuje pomocy w dwoch kwestiach: 1) Win XP : ustawic windowsa tak zeby administrator mogl wszystko, a uzytkownik mogl uruchomic tylko z ikonki na pulpicie ustawiony pulpit zdalny do 1 konkretnego komputera i mial dostep tylko do paru wybranych przeze mnie stron internetowych w internet explorerze. 2) Na Win2003 server ustawic konto uzytkownika zdalnego tak by mogl otwierac na nim tylko wybrane przeze mnie programy do ktorych ikonki bedzie mial na pulpicie Wielkie dzieki za pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2008 1. Konto z ograniczeniami. Ograniczenie uruchamianych programów. W IE klasyfikator tresci. 2. Tak samo jak na zwykłym koncie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 Czyli jak :) bo Twoje podpowiedzi niewiele mi mowia . co znaczy ograniczenie uruchamianych programow i jak je zrobic ? Czytam troszke o konsoli mmc ale dziwi mnie jedna rzecz: czemu konsola jest przypisana do wszystkich uzytkownikow ? nie ma mozliwosci przypisania jej do konkretnego uzytkownia tak by jej zasady nie tyczyly sie innych ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...