Gość Pussik Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2008 Stoje przed wyborem kupna zasilacza: OCZ StealthxStreme 500W za 150-160zł z wysyłką lub Corsair 520W HX lub 220zł bez wysyłki OCZ ma więcej tych amperów i wattów dla konkretnych żył, ale jednak poleca się Corsaira. :> Nówki fingiel nieużywane różnią się trochę ceną 195 OCZ i 300 Corsair Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goru Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2008 Bierz OCZ. SxS to dobry produkt. Zależy też do jakiego kompa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwor Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2008 Corsair. OCZ głośny, bez odpinanych kabli. Warto dopłacić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pussik Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2008 Więc 1:1 :P Do takiego: www.republika.pl/pussik/kompik.html kręcony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goru Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2008 Ta sama obudowa co umnie tylko że oznaczona 333 a ja 331 ^^ Corsarza bierz w takim razie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maz1i Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2008 Mam cosaira i według mnie jest ok, cisza no i odpinane kable choć mogli się bardziej postarać jeśli chodzi o te oploty na kablach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavel54 Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2008 Corsaira bym radził :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mato22 Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2008 Corsaira bym radził :wink: Też jestem za corsarzem sam mam i polecam... Choc mam male zastrzezenie - skwierczy troszke jak proc max oc i grafa ;p Ale nie ma sie czym przejmowac mozna na gware oddac tylko po co?? Modularny baaardzo cichy solidnie wykonany - Corsair. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3NV3R Opublikowano 24 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2008 Ekhhm... W tamtym zestawie już ma wpisanego Corsaira więc nie wiem czy ta dyskusja wciąż ma sens. Oczywiście polecam jak najbardziej Corsaira, chociaż jakbyś znalazł trochę siana, to koniecznie bierz Corsaira TX 650W (najniższy z serii tx) - naprawdę konkretne napięcia no i nawet jak zmienisz grafikę, to nie będziesz narzekał na hałas (hałas pojawia się przy ok. 2/3 obciążenia zasilacza). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pussik Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 Karolina... A czym się różni seria TX? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 Głównie tym że serie TX mają większą moc (650W, 750W) i nie mają modularnego okablowania w porównaniu z wersją HX np. pozatym robi je tam zdaje sie ktoś inny niż Seasonic chociaż pewny nie jestem. Generalnie duża cisza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 Channel Well. Ale ponoć takie superciche nie są. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...