mechl!k Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2008 Witam! Nabyłem nowy telefon gdyż mój staruszek K750i już od dłuższego czasu mnie irytował. Joystick kompletnie nie działa - więc jest ograniczona jego użytkowość. Chciałbym pousuwać z telefonu numery tel zapisane w jego pamięci, zdjęcia, aplikacje itp. Czy jest tu jakiś wyjadacz tego telefonu który powiedział by mi jak to zrobić bez użycia joysticka? Da się to zrobić np przez kabel usb + oprogramowanie? Liczę na jakieś rady, bo chce go komuś upchnąć jednak bez wszystkich prywatnych informacji na nim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2008 (edytowane) strzelam - może synchronizacja z Outlookiem (przenieś -> powywalaj -> synchro)? edit: zdjecia, aplikacje to wystarczy podlaczyc telefon do komputera i wybrac tryb "transmisja plikow". W Moim Komputerze pokaza sie 2 "dyski" i mozesz dlubac ;) Edytowane 23 Października 2008 przez kwasior500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2008 OK, to aplikacje i zdjęcia załatwione ;] Teraz kwestia tych numerów - spróbuje Twoim sposobem, dam znać czy działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrDerf Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2008 (edytowane) OK, to aplikacje i zdjęcia załatwione ;] Teraz kwestia tych numerów - spróbuje Twoim sposobem, dam znać czy działa. Do k750i używam darmowego MyPhoneExplorer. Jest w wersji polskiej i doskonale nadaje się do edycji kontaktów, wymiany plików, wysyłania sms-ów itp. A jeżeli chodzi o joystic to potraktuj go alkoholem izopropylowym (lub innym czystym ) na kilka miesięcy wystarczy. Edytowane 23 Października 2008 przez PiotrDerf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2008 Dzięki Panowie za rady! Udało mi się usunąć to co chciałem :] Sprawa rozwiązana ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...