Morfeusz Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgadza sie, niema T-birda 1,47! Ja mam 1.4 lecz light-owo podkręcony przez fsb!! Będe robił v-core lecz najpierw musze sobie kupić dobre chłodzenie!!! Bo ten co mam ALU niewydala! Pozdrawiam! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gr8-2N Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 zamiast pchać 100zł w cooler lepiej chyba zasadzić XP 0.13 i będzie się mniej grzał, np 1700+ (250zł) a tego sprzedać za około 150zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morfeusz Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Też się namyślam by sprzedać starego procka i kupić sobie XP zwłaszcza kiedy są tanie odkąd wyszedł OPTERON! A jak mi się nieuda go sprzedać to wezmę podkrece go na maxa, a potem wezme kamerke i nakrece jak sie spala AMD gdy sie sciagnie radiator!!! :D Pozdrawiam wszystkich!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...