DuSiu Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2008 Posiadam LAptopa Toshibe i chciałbym podkręcić Karte graficzną ponieważ wymiana karty jest dość droga i niebezpieczna, więc pozostaje mi tylko ta opcja Istnieje program do podkręcanie Radeonów X1200 bo wiem, że na GeForce coś takiego jest. JAkie najlepsze ustawienia są dla tego radka /posiadam oprogramowanie Ati Catalyst 8.452.0.0000 PAmiętam jak moja siostra grała na tej karcie w TheSimsy2 to tekstury się rozmazywały(bardzo wkurzające jest jak takie coś na pół ekranu pojawi się i prawie nic nie widać).. Wiem, że ta karta jest słaba ale chciałbym z niej wydusić ostatnie poty Ogólne parametry Ati Radeon X1200 AMD Turion64 X2 Mobile technology TL-60 2.00Ghz RAM: 1918 MB System: Vista 32-bit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monotechnik Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 Podkręcając kartę graficzną w notebooku spalisz ją i zniszczysz notebooka. Chłodzenie w notebookach nie jest zaprojektowane do tego typu zabaw. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...