BrianConner Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2008 Witam, jestem posiadaczem takiego wlasnie sprzetu jak w opisie i niestety same mam z nim klopoty, najpierw byl wadliwy ram, poszedl na gwaracje i wymienili. Teraz niestey problem tyczy sie karty graficznej. Otorz, fraps pokazuje mi np 40FPS a obraz sie tnie jakby bylo ok10FPS. Takie scinki, przerwy w generowaniu obrazu. A drugi klopot, to temperaqtury, w stresie do 95C??!! Wporzadku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czolo7 Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2008 (edytowane) sprzet Ci sie przegrzewa i dlatego masz zacinki itd....oddaj do serwisu bo jak otworzysz kompa to po gwarancji (chyba)..... mniej wiecej tak na oko masz o 40 stopni za duzo.... Edytowane 23 Października 2008 przez czolo7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...