Skocz do zawartości
mikaelus

Allegro - podwyżka!!! :(

Rekomendowane odpowiedzi

o <font color="#FF0000">[ciach!]</font> pogielo ich .Moze nie kozystam z tego czesto ale jak kozystam to nie sprzedaje tanich rzeczy a taki cennik to lekka przesada.Straszne koszta teraz beda.Nigdy ich nie doliczalem kupujacemu ale teraz chyba zaczne:(

wlasnei.....ja tez bede doliczal :/

troche ich pogielo.... :(

najgorsze, ze wsyzscy beda doliczali zapewne i ceny pojda w gore :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja dopiero zaczynam z allegro korzystac, ale w takiej sytuacji mam nadzieje ze znajdzie sie jakas rozsadna konkurencja

Jest = ADICO

No nie wiem czy to taka wielka konkurencja. Zwłaszcza patrząc na to, że aukcje na obu największych, polskich portalach - Onecie i WP - są kontrolowane przez Allegro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to ostro podrożało:( Jak chcemy coś sprzedać za 150 zł to aż 10 zł musimy im oddać :( zdzierstwo jednym słowem, ja chyba zrezygnuję z ich usług i poczekam aż jakaś inna firma zacznie im dorównywać :) może dużo osób przejdzie z allegro do adico albo vatery ?? jak myślicie??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to widze, ze niepotrzebnie zakladalem nowe konto po blokadzie. Jednym slpwem po<span style="color:red;">[ciach!]</span>lilo tych zjebow do reszty !!!

jezeli tobie zablokowali konto to bez pwodu wiec mam duza niadzeje ze tak jak mowisz zrezygnujesz z zalozenia konta i pojdziesz w pizdu, poniewaz na allegro nigdy ludzi bez powodu nieblokuja wiec musiales zrobic niezly walek :evil:

do nie zobaczenia na allegro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to widze, ze niepotrzebnie zakladalem nowe konto po blokadzie. Jednym slpwem po<span style="color:red;">[ciach!]</span>lilo tych zjebow do reszty !!!

jezeli tobie zablokowali konto to bez pwodu wiec mam duza niadzeje ze tak jak mowisz zrezygnujesz z zalozenia konta i pojdziesz w pizdu, poniewaz na allegro nigdy ludzi bez powodu nieblokuja wiec musiales zrobic niezly walek :evil:

do nie zobaczenia na allegro

Ooo, nie przesadzaj - mi zablokowali konto (16 pozytywów, 0 neg), bo wyszło, że 18 lat będę miał za pół roku (czyli 2 dni temu :)). Mogą jeszcze zablokować za nieuregulowane rachunki na przykład - mnóstwo rzeczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sorrki ale nie bardzo rozumiem czemu takie joby na nich rzucacie ? to jest firma ktora chce jakos utrzymac sie na rynku, a sytacja w kraju jest ciezka jesli chodzi o finanse. nikt wam nie kaze sprzedawac na allegro wiec jesli nie musicie to nie sprzedawajcie ... wkurzacie sie ze scigaja was o jakies "smieszne" kwoty 20, 30, 10 zlotych - pomyslcie ile jest takich ludzi z takimi kwotami: 100, 1000, 10000 osob, moze wiecej ? jak sobie policzycie to wychodza calkiem ladne sumy ... to tez moze byc powodem podwyzek. podejrzewam ze nikt z was nie wie jakie oni maja koszty utrzymywania serwisu (np. ksiegowosc)? a moze myslicie ze oni robia to wszystko charytatywnie, ku uciesze gawiedzi ? kazdy chyba by sie cieszyl gdyby mial dobrze prosperujacy interes. jesli przesadzaja z oplatami, tak jak twierdzicie, to czas to zweryfikuje i jesli sa inteligentni to cos z tym zrobia (oplaty w pojda dol). co prawda nie kozystam z allegro wiec moze mam do tego inne nastawienie, ale moze takze dzieki temu moge na to spojrzec bez emocji (jesli jest sie czym emocjowac ?) ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi