mikaelus Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 http://www.allegro.pl/country_pages/1/0/no...nowy_cennik.php Teraz to już przegięli... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 o qrwa pogielo ich .Moze nie kozystam z tego czesto ale jak kozystam to nie sprzedaje tanich rzeczy a taki cennik to lekka przesada.Straszne koszta teraz beda.Nigdy ich nie doliczalem kupujacemu ale teraz chyba zaczne:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 po****lo ich :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 o <font color="#FF0000">[ciach!]</font> pogielo ich .Moze nie kozystam z tego czesto ale jak kozystam to nie sprzedaje tanich rzeczy a taki cennik to lekka przesada.Straszne koszta teraz beda.Nigdy ich nie doliczalem kupujacemu ale teraz chyba zaczne:( wlasnei.....ja tez bede doliczal :/ troche ich pogielo.... :( najgorsze, ze wsyzscy beda doliczali zapewne i ceny pojda w gore :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 ja <span style="color:red;">[ciach!]</span>le, ale <span style="color:red;">[ciach!]</span>owo.... trza znaleźć inne miejsce wyposażania się Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 ja <font color="#FF0000">[ciach!]</font>, ale <font color="#FF0000">[ciach!]</font>.... trza znaleźć inne miejsce wyposażania się proponuje sypialnie sasiada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 ja dopiero zaczynam z allegro korzystac, ale w takiej sytuacji mam nadzieje ze znajdzie sie jakas rozsadna konkurencja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Ej, jest taka akcja - wysyłajcie listy z protestami na sugestie@allegro.pl. Może jak zobaczą taki opór to zejdą z tych stawek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 ja dopiero zaczynam z allegro korzystac, ale w takiej sytuacji mam nadzieje ze znajdzie sie jakas rozsadna konkurencja Jest = ADICO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 ja dopiero zaczynam z allegro korzystac, ale w takiej sytuacji mam nadzieje ze znajdzie sie jakas rozsadna konkurencja Jest = ADICO No nie wiem czy to taka wielka konkurencja. Zwłaszcza patrząc na to, że aukcje na obu największych, polskich portalach - Onecie i WP - są kontrolowane przez Allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhantomG Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Kogoś chyba pogieło!!!!!!!!!!!!!! Już i tak dość dużo kasowali :( Ja odpadam z tej zabawy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 nie no to już drobna przesada.. jeszcze brakuje żeby co miesiąc pobierali opłaty za prowadzenie konta... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Jak przestaniemy korzystać z ich serwisu to wszystko stanieje, chyba.... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 chyba popularnosc udezyla im do glowy !! :evil: :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fulko Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 P.O.J.E.B.A.Ł.O ich :x :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 P.O.J.E.B.A.Ł.O ich :x :evil:a no ! adico jeszcze trochę cienkie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 faktycznie troche drogawo..... i cena minimalna zeta :lol: szkoda.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_jaro_ Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 No to ostro podrożało:( Jak chcemy coś sprzedać za 150 zł to aż 10 zł musimy im oddać :( zdzierstwo jednym słowem, ja chyba zrezygnuję z ich usług i poczekam aż jakaś inna firma zacznie im dorównywać :) może dużo osób przejdzie z allegro do adico albo vatery ?? jak myślicie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 moze eBay sie skusi i wejdzie na polski rynek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Wysłałem im maila z prośba o zwrot nadpłaty motywujac to brakiem sensu wystawiania przedmiotów na aukcje po wprowadzeniu zmian. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Wysłałem im maila z prośba o zwrot nadpłaty motywujac to brakiem sensu wystawiania przedmiotów na aukcje po wprowadzeniu zmian. heh. ciekawe co CI odpisza.... daj znac ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 to widze, ze niepotrzebnie zakladalem nowe konto po blokadzie. Jednym slpwem po<span style="color:red;">[ciach!]</span>lilo tych zjebow do reszty !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 to widze, ze niepotrzebnie zakladalem nowe konto po blokadzie. Jednym slpwem po<span style="color:red;">[ciach!]</span>lilo tych zjebow do reszty !!!jezeli tobie zablokowali konto to bez pwodu wiec mam duza niadzeje ze tak jak mowisz zrezygnujesz z zalozenia konta i pojdziesz w pizdu, poniewaz na allegro nigdy ludzi bez powodu nieblokuja wiec musiales zrobic niezly walek :evil: do nie zobaczenia na allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Do [gluteus maximus] z tymi cenami na allegro !!! <span style="color:red;">[ciach!]</span>a Może Tweak zrobi serwis aukcyjny :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 tu masz namiary na moje zablokowane konto: http://allegro.pl/show_user.php?uid=108 a powodem zablokowania konta bylo kupienie kilku, ebokow i nie dla komentarzy, bo mam potwierdzenia przelewow. do nie zobaczenia na allegroi ja ciebie tez.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro87 Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 cwele. ruch zmaleje i juz nie bedzie fajnych żeczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 a ja na nich leje przyszlo jakies upomnienie, cos o rachunku czy jakos tak Jak nie zaplace w ciagu 10 dni to do jakiegos komornika dadza sprawe, nie wiem o co sie rozchodzi?? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 to widze, ze niepotrzebnie zakladalem nowe konto po blokadzie. Jednym slpwem po<span style="color:red;">[ciach!]</span>lilo tych zjebow do reszty !!!jezeli tobie zablokowali konto to bez pwodu wiec mam duza niadzeje ze tak jak mowisz zrezygnujesz z zalozenia konta i pojdziesz w pizdu, poniewaz na allegro nigdy ludzi bez powodu nieblokuja wiec musiales zrobic niezly walek :evil: do nie zobaczenia na allegro Ooo, nie przesadzaj - mi zablokowali konto (16 pozytywów, 0 neg), bo wyszło, że 18 lat będę miał za pół roku (czyli 2 dni temu :)). Mogą jeszcze zablokować za nieuregulowane rachunki na przykład - mnóstwo rzeczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 mnie nie dlugo bedzie scigac firma INSTRUM JUSTITIA :] za uwaga!!!.... 25 zł :]. Dostalem juz nawet list do domu :]. Barany, zaczyna mnie tez juz ostro wqrfiac to allegro. Odbija im palma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 sorrki ale nie bardzo rozumiem czemu takie joby na nich rzucacie ? to jest firma ktora chce jakos utrzymac sie na rynku, a sytacja w kraju jest ciezka jesli chodzi o finanse. nikt wam nie kaze sprzedawac na allegro wiec jesli nie musicie to nie sprzedawajcie ... wkurzacie sie ze scigaja was o jakies "smieszne" kwoty 20, 30, 10 zlotych - pomyslcie ile jest takich ludzi z takimi kwotami: 100, 1000, 10000 osob, moze wiecej ? jak sobie policzycie to wychodza calkiem ladne sumy ... to tez moze byc powodem podwyzek. podejrzewam ze nikt z was nie wie jakie oni maja koszty utrzymywania serwisu (np. ksiegowosc)? a moze myslicie ze oni robia to wszystko charytatywnie, ku uciesze gawiedzi ? kazdy chyba by sie cieszyl gdyby mial dobrze prosperujacy interes. jesli przesadzaja z oplatami, tak jak twierdzicie, to czas to zweryfikuje i jesli sa inteligentni to cos z tym zrobia (oplaty w pojda dol). co prawda nie kozystam z allegro wiec moze mam do tego inne nastawienie, ale moze takze dzieki temu moge na to spojrzec bez emocji (jesli jest sie czym emocjowac ?) ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...