ogor_89 Opublikowano 24 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2008 Kupiłem grafikę ASUS HD 3650 z chłodzeniem Glaciator. Ostatnio zmieniłem biurko i teraz komp stoi na wysokości monitora. Dźwięk wentylatora na grafie zaczął mi szczególnie przeszkadzać. Planuję zmienić prawie całe chłodzenie. Zaczynam od grafy i procka. Co polecilibyście zważywszy, że nie chcę na całość wydać więcej niż 130 zł? Nie jest to jednak górna granica. Aha, proc to Sempron 2800+ S754. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 24 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2008 Accelero + Acutake 120mm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogor_89 Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 Mam 120 mm Arctic Cooling i jeszcze jakiś jeden, chyba Cooler Master. Myślę, że nie będę kupować kolejnego wentylatora, bo i tak jeden leży nie używany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 13.90 to żaden, w sumie, pieniądz. Ale rób, jak chcesz - Accelero to dobry cooler. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 A to nie jest przypadkiem wentyl od zasilacza lub procesora ? Glaciator jest przecież cichy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 Może się wyrobiło łożysko? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 Już prędzej w tym od procesora. Sam mam Glaciatora na swoim Asus 8800GS i jest naprawdę cichy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qhash Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 Już prędzej w tym od procesora. Sam mam Glaciatora na swoim Asus 8800GS i jest naprawdę cichy. Miguel, chce kupić karte właśnie z Glaciatorem. Powiedz mi, jak Ci się to sprawuje? Piszesz, że jest ciche. Jak długo już masz ? Jak bardzo hmm pylne jest środowisko, w którym pracuje komp ( np. pokoj od strony ulicy - takie tam), czy karta sie grzeje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 8800GS z Glaciatorem mam od Marca 2008 roku. Pokój nie jest od strony ulicy. Karta teraz ma jakieś 44C (uruchomiona przeglądarka, kilka programów). Jest cicha. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 Glaciator jest przecież cichy...to chyba ten na 3650 to jakiś ewenement, bo do cichego to mu jeszcze dużo brakuje. Składałem kompa znajomym na 3650 z glaciatorem i chodził dużo głośniej niż box od intela, co nie zmienia faktu, że chiefteck i tak go zagłuszył ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 No to w takim razie musi to być ewenement. Na 8800GS jest cichy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...