Darnok666 Opublikowano 24 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2008 Mam takie pytanko jestem posiadaczem plyty glownej Asus P5Q-E mam 2bg ramu niby 1066 Mhz ale w programie Everest Ultimate Edition pokazuje mi ze ma przepustowosci tylko 333mhz czego moze to byc przyczyna ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 24 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2008 Trzeba by zacząc od tego ze przepustowosci ramu nie podaje sie w megahercach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darnok666 Opublikowano 24 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2008 No dobrze to w takim razie co sie podaje w mhz ? i dlaczego pokazuje mi 333mhz anie 1066 tak jak powinno byc ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:Focus Opublikowano 24 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2008 W "MHz" podaje się częstotliwość taktowania. Możesz zobaczyć w programie CPU-Z czy tam jest wszystko ok. Jak nie to w BIOSie sprawdzać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darnok666 Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 DRAM Frequency 333Mhz jak zmienuic na 1066 Mhz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 Przeczytac instrukcje plyty glownej i znalesc samemu odpwiedz na to jakze zajebiscie trudne pytanie... :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pussik Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 To nawet w szkole na fizyce nauczycielka mówiła czym są hertze. ;| Pomnóż 333 przez 4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 Pomnóż 333 przez 4.ale po co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...