Skocz do zawartości
mortex

Nowy Syndicate?

Rekomendowane odpowiedzi

Ja się wychowywałem na pierwszej części Syndicate, do dziś pamiętam odgłos UZI. :D To natomiast jest wielką profanacją, stworzoną dla rozkapryszonych dzieci neo. Pozdrawiam.

O tym przekonamy sie dobitnie już w piątek ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dołączona grafika

<p>Większość dzisiejszych graczy jest młodsza od pierwowzoru recenzowanego tytułu, który we wczesnych latach dziewięćdziesiątych XX wieku zawładnął niemal wszystkimi platformami począwszy od Amigi, przez archaiczne konsole, skończywszy na komputerach z MS DOS. Syndicate było taktyczną strzelaniną z widokiem izometrycznym, gdzie kierowaliśmy zespołem czterech agentów pracujących dla jednej z potężnych organizacji paramilitarnych, poruszając po zurbanizowanym terenie i wycinając w pień wszystko co wyskoczyło pod lufę. Ekipa Bullfrog odpowiedzialna za Syndicate miała na sumieniu również inne epokowe tytuły: Magic Carpet, Dungeon Keeper czy Populous, aczkolwiek to właśnie cyberpunkowa jatka przykuła mnie do monitora na długie godziny. Dlatego od wieków liczyłem na godny remake słynnej serii, który przeniósłby niezapomniany oryginał w zupełnie nowe realia, ale kiedy usłyszałem o planach Electronic Arts prawie zszedłem na zawał... Cóż, dziewiętnaście lat wystarczyło na sprowadzenie Syndicate do poziomu trzech prostych literek: FPS!</p>

RECENZJA SYNDCIATE - LEGENDA POWRACA W NOWYM WYDANIU
  • Upvote 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Harry Lloyd

Jak dla mnie od strony wizualnej gra ma jedną wadę - katastrofalny bloom.

Bazuję na filmikach, bo na razie nie grałem, ale miejscami wygląda to ochydnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tylko co ta gra ma wspólnego z pierwsza częścią chyba nazwę, ktoś tu chce zarobić kasę na licencji, wydając marna strzelankę, kolejny gniot na miarę DNF

No chyba az tak zle nie jest , widac ze gra posiada mozliwosci znacznie wieksze niz prosta strzelanka typu DNF

aczkolwiek zgodze sie ze z pierwowzorem ma wspolny tylko tytul :)

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najpierw zagraj , a potem dopiero coś napisz ehhh.

zapewniam grałem i nie chodziło mi o porównanie do DNF względem rozgrywki a raczej o "miodność" i sposób rozgrywki drugiej części syndicate względem pierwowzoru (czyli części pierwszej), i to by było na tyle

Edytowane przez ptys

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość G.r.a.h.a.m.o.w.ski

Ja się wychowywałem na pierwszej części Syndicate, do dziś pamiętam odgłos UZI. :D To natomiast jest wielką profanacją, stworzoną dla rozkapryszonych dzieci neo. Pozdrawiam.

Dokladnie.

Tylko widzisz. Problem polega na tym ze wychowales sie, tak jak ja, na pierwszej czesci i patrzysz zupelnie inaczej.

Bardziej subiektywnie. Jednakze nie zmienia to faktu ze nowa czesc jest beznadziejna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi