Cisse17 Opublikowano 24 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2008 cze wlasnie mam problem bo mam okazje za 500 zeta kupic uzywany sprzet. oto jego specyfikacja :) napiszcie czy sie wogole oplaca ladowac w takie cos. wiecej kasy nie moge przeznaczyc. Pentium 4 3,2 Ghz 250 gb sata ddr2 2 gb plyta : msi PM8PM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meehoweck Opublikowano 24 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2008 Ja bym się w to nie pchał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vit Opublikowano 24 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2008 meehoweck napisał(a): Ja bym się w to nie pchał.Zgadzam się. Ten kto Ci to oferuje dołoży kilka stówek i będzie miał sprzęt kilka razy wydajniejszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...