Brydz0 Opublikowano 24 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2008 Witam, obecnie jestem skazany na stara Toshibe Satellite Pro 4300 (Pentium3 600mhz, 320mb, 40GB, Savage S3 8mb) Problem w tym ze windows widzi te 600mhz jako 302mhz jak na obrazku ponizej. A tak widzi to Everest: Mam jakiegos windowsa 'performance' na tym z Service packiem 3, naklejka na lapku jest z zaleceniem dla Win98SE. Chcialbym miec te 600mhz zeby filmy ogladac plynnie bo w tym momencie jest to niemozliwe (tak jAk i ogladania czegokolwiek na YouTube). Ewentualnie moze zna ktos metode zeby filmy chodzily na tym demonie predkosci plynnie. Aha, moze i wstyd pisac, ale nie wiem jak sie tu do BIOSa wchodzi :P Z gory dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rewil Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 Ustaw baterie na high performence. I sprawdz ile ci wyświetla... Jeżeli nie zadziała to spróbuj na chwile zainstalować nhc i tam to ustawić. Jeżeli nie pomoże to spróbuj znaleźć nowe stery :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brydz0 Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 Stery spod 98 pomogły :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...