F4lkon Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 Witam serdecznie :) Mam pytanko: czy warto zainstalować (o ile się da) program ASUS Ai Booster 2.03.12 na ycie P5Q-E? Za odpowiedź wielkie THX :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sPw Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 Witam serdecznie :) Mam pytanko: czy warto zainstalować (o ile się da) program ASUS Ai Booster 2.03.12 na ycie P5Q-E? Za odpowiedź wielkie THX :) Instalowałeś sobie drivery itp. z dvd do płyty... Ai booster jest w AIsuite... A czy warto to musisz sobie sam odpowiedzieć ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPEEDY2005 Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2008 Zainstaluj AIBoostera i wypróbuj. Ja jednak go nie używam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...