kit92 Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 Mam problem ze zmianą odświeżania w monitorze samsung 2263uw. Ma on 60 hz na najstarszych sterownikach komputer chodzi bo chyba większej nie obsługują> Problem z tym że nowsze mi ją zmieniają i przy starcie windowsa pojawia się czarny obraz. Mam geforce 8800gts. Wcześniej miałem też lcd ale obsługiwał 75hz. Potem się zepsół i podłączyłem go do telewizora kineskopowego i od tego momentu sterowniki nie działają. Nie moge zmienić odświeżania w trybie awaryjnym bo pisze odświeżanie domyślne. Mam viste może ktoś wie jak zmienić to przez rejestr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 Ograniczenie odświeżania wielu monitorów LCD jest czymś normalnym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kit92 Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 tak wiem tylko że sterowniki od karty graficzne jakby wymuszają większe odświeżanie i monitor się wyłącza, a najdziwniejsze że na trybie 640-480 jak dam przy włączaniu się windowsa f8 działa normalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 Uruchom system w trybie VGA i ustaw rozdzielczosc i odswiezanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kit92 Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 i Tu jest problem bo wszystko jest poprawnie tylko jak chce włączyć w trybie normalnym to się monitor wyłącza. Coś porobiłem bo wcześniej wogule tryb vga nie działał a teraz już działa. I znalazłem że mam jakby ustawione 2 monitory jeden jest mój i jest dobrze ustawiony a drugi ma 30hz z przeplotem. Może w trybie normalnym przy nowych sterownikach przełącza się na ten drugi ustawiony monitor i dlatego nie działa. Tylko jakby go wywalić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...