jogur Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 Witam, otóż kolega poprosił mnie, abym doradził mu, co wymienić, aby zyskać najwięcej wydajności. Komp używany głównie do gier. Oto konfig na chwilę obecną: p5gc-mx P4 3.00 ghz 1024mb w jednej kości dysk 80gb - napewno na coś większego procomp ATX-KY400W do tego jakaś nagrywarka Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halo?! Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 ta, a może tak jeszcze ile kasy może przeznaczyć, mam wiele zalet ale wróżką nie jestem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogur Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 Teraz jakieś 400, na przełomie roku kolejne 500... Dodam też, że nie śpieszy się, i jeśli warto wstrzymać sie chociażby do wyjścia nehalemów, to nie bedzie problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 Zaczekałbym. Za 900 zł mozna sobie pozwolic na porządną modyfikację, a podzespoły najpewniej stanieją po premierze nowego socketu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...