QweK1 Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 Witam, mój problem wygląda następująco: po włączeniu gry i przejścia do strony logowania po ok 5-10 sec pojawiają się błędy graficzne scr: http://img185.imageshack.us/my.php?image=c...02421590hl6.jpg Wraz z błędami graficznymi wiesza się cały komputer. Zdarza się również tak, że monitor się wyłącza. Po restarcie komputera często muszę wchodzić przez tryb awaryjny i przeinstalowywać sterowniki do karty graficznej gdyż w normalnym trybie wywala błękitny ekran stop (czyli błąd sterowników). A teraz mała lista zabiegów wykonanych prze zemnie: format - dalej ten sam błąd zmiana sterowników na nowsze/starsze - ten sam błąd czyszczenie tempa (gdzieś wyczytałem, że pomaga ;p ) - ten sam błąd tyle, że z opóźnieniem :] Konfiguracja komputera: Win XP sp2 AMD athlon x2 4800+ Gf 7950gt 512 mb 2 gb ram 667 mhz płyta głowna asus m2n więcej raczej nie trzeba :] Dodam, że takie cuda i dziwy występują tylko podczas grania w cabala. Proszę o dobre rady osób znających się na rzeczy, teksty typu "no to sobie nie pograsz" itd zachowajcie dla siebie. Napisałem ten temat ponieważ może znajdzie się jakaś osoba, która bezie w stanie mi pomoc :] Z góry dziękuję i pozdrawiam :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...