gol Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 Witam Mam taki problem: Podczas grania Obraz gry sie zmienia robi sie czarny widać tylko Bardzo jasne punkty(np:znaki świetlne na drogach)a potem gra sie minimalizuje wyświetla sie komunikat od strony ati:Funkcja VPU RECOBER zresetowała akcelerator graficzny,ponieważ przestał reagować na polecenia sterownika graficznego.Gdy z maxymilizzuje gre to wszystko widac tylko są takie dziwne kolorki(np.w cs bronie sie wydłuzaja, sciany robia sie kolorowe) Mam to samo podczas zwykłego surfowania po sieci także tylko obraz na chwile zgasa robi sie czarny a po chwili powraca do normy i wyświetla sie ten sam komunikat ze stronu ati Mój komputer to: Typ procesora AMD Athlon XP, 1833 MHz (11 x 167) 2500+ Nazwa płyty głównej Epox EP-8RDA3(I)/8RDAE(I) Grafika ATI Radeon HD 2600 Series Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 (edytowane) Też mam 2600xt (Palit). Karta Ci się chyba przegrzewa albo jest uszkodzona. Jakie masz temperatury karty?? Edytowane 26 Października 2008 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik4 Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 Wyczyść karte (chłodzenie) z kurzu i potem sprawdź jak sie zachowuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 (edytowane) Ustaw rivatunerem wentylator na większą liczbę obrotów. Edytowane 26 Października 2008 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gol Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 dziękuje wszystkim za pomoc przetarcie chłodzenia karty załatwiło sprawę dziękuje wam wszystkim za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gol Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 nie wiem co mam zrobic...Problem dalej występuje.Przecierałem wszystko a problem od nowa występuje.Pomóżcie Proszę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik4 Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2008 A jaki masz zasilacz? Podaj moc i marke. Radze też sprawdzić jakie daje napięcia (miernikiem!) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...