Skocz do zawartości
Gość

Jaki kot???

Rekomendowane odpowiedzi

Yo

hehe pytanie trochę LOL'owate ale... jakiej rasy kota polecacie tak aby na początku był malutki i słodziutki (w sumie to wszystkie małe kotki są ROX) a jak urośnie to żeby było z niego spaśone bydle (tylko nie mówcie żebym tygrysa sobie kupił) :lol: oczywiście kot musi być rasowy tylo nie Pers bo one dużo sichy zostawiają ale są spox. Myślałem o rasie mainekun czy coś takiego ale one są drogie :cry:.

P.S. Nie polecajcie mi psa bo jak słyszę o 6 rano głos podczas zimy przy temperaturze -20 C:

-Bartek idź na spacer z psem :!: :!: :!:

to mnie ciarki przechodzą :evil: :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam....

jest taka rasa hmm nie wiem czy mozna ja dostac w Polsce jest to kot wielkosci American Pit Bull Terier (połowa wilczura) łapy jak wilczur ale jak sie nazywa to nie wiem wyglonda jak gepart....

(mówie serio)

a dachowce rox...

możesz też sie rozejrzec za sjamskimi...

i duzo zalezy od wychowania kota pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rasa egzotyczna - milusi i ladniusi - potem bedzie spasiony i jescze bardziej milusi.

fotki sa tutaj http://zeus.polsl.gliwice.pl/~pshemo/koty/koty.html .

ten o ktorym mowa to ten szary (tak naprawde to siersc jest masci niebieskiej)

ja osobisice wole rase europejska (dachowiec pospolity) - ta czarna to moja ulubienica - zreszta wlasnie wygrzewa sie obok mnie przy mojej lampce :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli nie chcesz najspanielszego puchatego persa, to moze tego niebieskiego co niektorzy tutaj podawali ?

I czemu rasowy ? dachowce sa wspaniale i latwo mozna jest spasc (wystarczy ze bedzie siedzial w domu wiecej jak lapal myszy i grubas murowany). Poza tym dachowca mozesz miec w fajnych kolorach, np. mialem kotke koloru rudo-bialo-czarnego :) albo teraz mam m.in dachowca ktory wyglada dokladnie jak ten z reklamy whiskasa (i tez sie tak nazywa ;D) - no moze troche mniejszy - bo to tez kotka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A więc tak dachowiec może być i może będzie :lol: ale spodobały mi się dwa rasowce czyli:

MainCoony

Dołączona grafika

Koty norweskie leśne

Dołączona grafika

z tym że ten norweski jest poprostu super.

Będę musiał pojęździć po chodowcach kotów i może kupie jakiegoś kota za realne pieniądze czyli 200-300zł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widze ze nie jestem osamotniony w milosci do kotow :) Moj rudzielec wykastrowany za mlodu dachowiec przypomina teraz tygrysa, Wielkie spasione rude bydle poprostu bomba :) Bierz dachowca bo prawdopodobnie jak gdzies trafisz na rodzinke co sie wlasnie powila to znajdziesz takiego ktory bedzie mial odpowiednie wedlug Ciebie barwy maskujace :)

Pozdro

Dexter

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A więc tak dachowiec może być i może będzie :lol: ale spodobały mi się dwa rasowce czyli:

MainCoony

Dołączona grafika

Koty norweskie leśne

Dołączona grafika

Będę musiał pojęździć po chodowcach kotów i może kupie jakiegoś kota za realne pieniądze czyli 200-300zł

TEN PIERWSZY WYMIATA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MainCoony

Dołączona grafika

Koty norweskie leśne

Dołączona grafika

TEN PIERWSZY WYMIATA

dokladnie ten drugi wyglada jakby przed chwila go z pralki wyjeli ;) :P :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi