cjb Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Witam Szanownych Użytkowników! Chciałbym się dowiedzieć, gdzie we Wrocławiu mógłbym zakupić i za ile proca jak w temacie. I czy można poprzebierać? W odpowiedzi prosiłbym o podanie nazwy sklepu, ulicy, ew. nr telefonu, ceny proca i jego serii (np. 0310XPMW). Pozdrowienia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 nie za duzo wymagasz ?? zadzwon do proline www.proline.pl i zapytaj .ma ktos wogole 10 tydzien ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clooney Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 sprubój w TPC (Pałacyk), ja kupiłem w ich oddziale w Lubinie 1700+DLT3 0310 i na 1,5V spoko idzie na 2700+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cjb Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Nie jestem z Wrocławia. Jak ktoś mi napisze, np. "w SuperKompie", to nie będę wiedział, gdzie to jest :) A co ceny, to już wiem, że ceny XP1700 w Polsce się wahają od 250 do 290, a chciałbym po prostu zaoszczędzić... Jeśli chodzi o ProLine, to na ich stronie cena owszem atrakcyjna, ale pisze, że po pierwsze core Palomino, a po drugie ich nie mają ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cjb Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 sprubój w TPC (Pałacyk), ja kupiłem w ich oddziale w Lubinie 1700+DLT3 0310 i na 1,5V spoko idzie na 2700+ Dzięki Clooney! Znalazłem ich stronkę i sprawdziłem cenę: 259,- ! Będę wiedział też, gdzie ich znaleźć. Jeszcze ze dwa sklepiki i będę miał w czym wybierać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cjb Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 sprubój w TPC (Pałacyk), ja kupiłem w ich oddziale w Lubinie 1700+DLT3 0310 i na 1,5V spoko idzie na 2700+ Dzięki Clooney! Znalazłem ich stronkę i sprawdziłem cenę: 259,- ! Będę wiedział też, gdzie ich znaleźć. Jeszcze ze dwa sklepiki i będę miał w czym wybierać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cjb Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 o la la! Coś z tym poszczeniem jest nie tak :0 Strona otwiera mi się ze trzy minuty (bez obrazków!), posty automat raz przyjmuje, raz nie... Raz kliknąłem, a dwa posty... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 www.arest.com.pl ja u nich kupilem 0309 UMPW i chodzi na 2.5G na WC ostatnio byly 0310 w www.popland.pl tez kupowalem w www.proline.com.pl byly kilka dni temu tylko DUT3C ale tam maja duzy przerob i co kilka dni nowe dostawy wiec nie zaszkodzi sprawdzic wszystkie sklepy kolo rynku i ceny spoko ogolnie w arescie mozna sobie poogladac co maja , w poplandzie raczej tez Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cjb Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Wielkie dzięki CASE! Teraz mam już te swoje 3+ sklepy, a od przybytku głowa nie boli :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 idż do 4speeda. www.4speed.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cjb Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 To już 4+ :)))) Dzięki Pajacyk! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgk5 Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Dokładnie taki jak napisałeś DLT3 XPMW 0310 kupiłem w www.gvctax.pl Wszystkie sklepy we wrocku moga je mieć, jeśli biora z hurtowni www.action.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cjb Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Dzięki zgk5! Sklepów mam na 5+! Dziękuję wszystkim za pomoc!!! Jutro będę szczęśliwym posiadaczem tego cudeńka! Pozdrowienia dla wszystkich Tweakerów! cjb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkPL Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 A ja zapytam, takie dobre te procki ????? To gdzie mozna go kupic w Krakowie ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cjb Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 A ja zapytam, takie dobre te procki ????? To gdzie mozna go kupic w Krakowie ?? Przypadkiem się natknąłem tu na forum na to, co Cię interesuje: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=27618 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...