DonKamilo Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 (edytowane) Witam, sprzęt jak w sygnaturze i pytanie :) Czy opłaca mi sie wymienić Asusa P5B Deluxe na MSI P31 Neo-f bez żadnych kosztów? Która płyta jest lepsza, z uzasadnieniem? :) Bardzo proszę o odpowiedzi. Edytowane 26 Października 2008 przez DonKamilo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 Ja bym nie wymieniał. P5B Deluxe to dobra mobo, ma lepszą sekcje zasilania i wbrew pozorom nieźle kręci 45nm...P31 szczególnie ta MSI jak dla mnie jest słabsza. Niema po co zamieniać. Jeśli dobrze Ci się na niej kręci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonKamilo Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 Asus nie posiada regulacji napięcia GTL, nie wiecie może, MSI ją posiada? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 Nie posiada. Ale po co Ci GTL przy E5200? To przydaje się raczej tylko przy E8xxx i wyżej ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emir Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 Mi się wydaje, że On chce dotknąć przyszłości. Może się zdarzyć tak, że będzie zmuszony wymienić procek. Zabezpiecza się przed ewentualnymi zmianiami:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 Asus nie posiada regulacji napięcia GTL, nie wiecie może, MSI ją posiada? Nie posiada. Ale po co Ci GTL przy E5200? To przydaje się raczej tylko przy E8xxx i wyżej ;]Yhy... Tylko że P5B Dlx/Commando (to to samo, tylko w biosie mniejsze zakresy napięć) zrobi wyższe FSB z E8400 bez regulacji GTL niż P31/P35 z regulacją GTL. Ja bym zostawił Asus'a ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonKamilo Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 Ok w takim razie dzięki za rozjaśnienie sprawy :) Zostawiam Asusa 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...