a_n_y Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 gdzie znajde recenzje tej plyty?? za ile oplaca sie ja kupic?? i jak jest z ustawianiem mnoznika bo slyszalem rozne zeczy?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 znowuuuuu za 350pln moim zdaniem sie oplaca mnozniki albo do 12.5x a po przepaleniu mostkow do 23x albo odrazu bez palenia na 15x(co sie moze zmienic na wieksze z nowymi biosami) 8k3a ktos sie chwalil ze ma bez palenia mostkow,wiec i ta moze tak miec,fsb 190 nawet nie pierdnie,moze i 200 wycisnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iglak Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Też mam zamiar ją kupić! Tu są jej testy: http://www.overclockercafe.com/Reviews/mob...oundup/EPoX.htm http://k7jo.de/reviews/mainboards/epox/8k9a pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 bede ją mial w srode-czwartek to dam znac , co i jak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iglak Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Cytat bede ją mial w srode-czwartek to dam znac , co i jak diolek gdzie kupujesz i za ile? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 u kumpla w sklepie za 335zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 To jak na kumpla to zdziera z ciebie ;). Moglby za te 310-320 :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 ja i tak nanich zarabiam :) btw dzis kupilem 60gb dysk segate baracude 4 za 300zl , przeplacilem? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iglak Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 A co z Twoim Soltekiem - sprzedajesz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 tak , juz mam kupca , za 280zl a kupilem ją pare dni temu za 220zl wiec czysty zysk :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 znaczy sie za 240zl kupilem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misza Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Cytat gdzie znajde recenzje tej plyty?? za ile oplaca sie ja kupic?? i jak jest z ustawianiem mnoznika bo slyszalem rozne zeczy?? Jak juz ktos napisal - bylo...!!! Ja mam taka plytke z sieciowka. Plytka prosta, stabilna, bez jakis fajerwerkow. Na razie dopatrzylem sie jednej wady - ma tylko dwa wyjscia na wentyle (procek + cos do budy). Generalnie oki. Pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Misza na ile wykreciles tego 1,7 na tej plytce? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misza Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Cytat Misza na ile wykreciles tego 1,7 na tej plytce? Nie pochwale sie niczym szczegolnym. U mnie w ogole jest jakos dziwnie. Max zeby wstal to jest 12,5*166 ale zapomnij o odpaleniu Windy. Stabilnie zeby dalo sie pracowac to 11*166. Ale ta "stabilnosc" tez jest powiedzmy - czysto umowna :wink: . Magistrala powyzej 175 to juz marzenie. Ogolnie sprzet przy taktowaniu FSB166 dziala niepokojaco niestabilnie :? . Nawet przy ustawieniu 9*166 tez nie jest najlepiej. Bede musial kiedys przysiasc do maszyny i zobaczyc co jest przyczyna takiego stanu rzeczy. Pamiatki niby dobre, plyta tez nie najgorsza ale nie jest jak byc powinno. Nawet bude na Enlighta wymienilem bo myslaelm, ze to wina zasilki 235W NoName. Moze mam pecha i nie trafil mi sie sprzet najwyzszych lotow? Pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 a jaki jest ten twoj 1,7? seria moze trafiles na lipnego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misza Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Cytat a jaki jest ten twoj 1,7? seria moze trafiles na lipnego Lipny to on chyba nie jest. Wiem, ze 51 tydzien. Mialem gdzies zapisane jaka seria, chyba JIUCB. Titanika sciagac mi sie nie chce. Pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Cytat bede ją mial w srode-czwartek to dam znac , co i jakTo napisz. Ciekawe ak wypadnie w porównaniu do mojego abita. Możemy zrobić zawody kto puści sprzęta na większej magistali. U mnei na razie max co mam wcpuid to 207 jak się nie mylę więc możesz się wykazać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devdd Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 to w koncu Epox - stabilny i wydajny. Sam mam k9a2+ i xp1700+ wchodzi na 13,5x166, ale i tak nie trzymam takiego OC, bo moj Gf3 juz nie wyrabia przy tym procku :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...