Skocz do zawartości
a_n_y

epox 8k9a ??

Rekomendowane odpowiedzi

znowuuuuu

za 350pln moim zdaniem sie oplaca

mnozniki albo do 12.5x a po przepaleniu mostkow do 23x

albo odrazu bez palenia na 15x(co sie moze zmienic na wieksze z nowymi biosami)

8k3a ktos sie chwalil ze ma bez palenia mostkow,wiec i ta moze tak miec,fsb 190 nawet nie pierdnie,moze i 200 wycisnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

gdzie znajde recenzje tej plyty?? za ile oplaca sie ja kupic?? i jak jest z ustawianiem mnoznika bo slyszalem rozne zeczy??

Jak juz ktos napisal - bylo...!!! Ja mam taka plytke z sieciowka. Plytka prosta, stabilna, bez jakis fajerwerkow. Na razie dopatrzylem sie jednej wady - ma tylko dwa wyjscia na wentyle (procek + cos do budy). Generalnie oki.

Pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

Misza na ile wykreciles tego 1,7 na tej plytce?

Nie pochwale sie niczym szczegolnym. U mnie w ogole jest jakos dziwnie. Max zeby wstal to jest 12,5*166 ale zapomnij o odpaleniu Windy. Stabilnie zeby dalo sie pracowac to 11*166. Ale ta "stabilnosc" tez jest powiedzmy - czysto umowna :wink: . Magistrala powyzej 175 to juz marzenie. Ogolnie sprzet przy taktowaniu FSB166 dziala niepokojaco niestabilnie :? . Nawet przy ustawieniu 9*166 tez nie jest najlepiej. Bede musial kiedys przysiasc do maszyny i zobaczyc co jest przyczyna takiego stanu rzeczy. Pamiatki niby dobre, plyta tez nie najgorsza ale nie jest jak byc powinno. Nawet bude na Enlighta wymienilem bo myslaelm, ze to wina zasilki 235W NoName. Moze mam pecha i nie trafil mi sie sprzet najwyzszych lotow?

Pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

a jaki jest ten twoj 1,7? seria moze trafiles na lipnego

Lipny to on chyba nie jest. Wiem, ze 51 tydzien. Mialem gdzies zapisane jaka seria, chyba JIUCB. Titanika sciagac mi sie nie chce.

Pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

bede ją mial w srode-czwartek to dam znac , co i jak

To napisz. Ciekawe ak wypadnie w porównaniu do mojego abita.

Możemy zrobić zawody kto puści sprzęta na większej magistali. U mnei na razie max co mam wcpuid to 207 jak się nie mylę więc możesz się wykazać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...