mkbajkos Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 Witam. Od jakiegoś czasu planuje złożenie kompa jednak z tygodnia na tydzień ceny stale idą w góre. Jak myślicie ile czasu ta tendencja się będzie utrzymywała? Warto trochę poczekać aby zaoszczędzić te 200-300zł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 Oj będą jeszcze ceny szły w góre:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek46op Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 Nikt nie przewidzi zachowania dolara. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakadu Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 Ja kupując mój komputer po wakacjach zaoszczędziłem coś koło 100zł na samej płycie głównej, 10 zł na wentylu i 50 zł na procu. Ogólnie ten dolar to masakryczny jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goru Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 Ja kupując komputer na koniec sierpnia tego roku za 1642zł, to aktualnie zestaw kosztuje coś 2000~ więc sam osądź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek46op Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 Ja kupowałem w sierpniu Asus P5Q-E za ~400zł i E8400 za 420 zł :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 Ja kupując mój komputer po wakacjach zaoszczędziłem coś koło 100zł na samej płycie głównej, 10 zł na wentylu i 50 zł na procu. Ogólnie ten dolar to masakryczny jest. Nie zwalaj na dolara ;) To złotówka straciła na wartości... zauważ, że wszystkie waluty poszły w górę... Euro, Franki, Funty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 IMHO warto przeczekać aż złotówka zacznie się umacniać i pójdzie w górę. Ceny podzespołów w dniu dzisiejszym, to jedno wielkie nieporozumienie. 4850 kosztuje od 550-700 zł (za Gainwarda GS). Na allegro to samo, bardzo drogo. Chciałem kupić 4850 i E8400, długo zwlekałem i teraz mam za swoje, tzn planuję przeczekać na tym co mam i kupić w połowie 2009 r. nowy komputer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DDR2 Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 Ciężko wyczuć czy dolar będzie jeszcze tak nisko jak był Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość drapi13 Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 Ja się zdenerwowałem i wczoraj kupiłem bo ceny ciągle rosną a mi trzeba kompa na zimę straciłem na całym zestawie jakiś 300zł!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 Trzeba czekać aż dolar zacznie spadać. Niedawno E2160 za 160 zł można było kupić, dziś nówka ok 250-260 zł (kilka miesięcy temu zapłaciłem 250 zł, więc mało bym stracił). Na dzień dzisiejszy jest IMHO nieciekawie. Czekam na i7 w rozsądnych cenach, do tego jakieś 4GB pamięc DDR3i i szybciutka grafika. Już do tego ścierwa co mam nic nie dokładam, sprzedaje 2 kompa z siga, a tego co mam zrobię jako 2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucius Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 wszystko dlatego ze zaciach!a rada polityki pienieznej nie podniosla stop procentowych , oczekiwujac korekty zlotowki ( byla za silna ) . no i sie doprosili , gdyby dali ta podwyzke kryzys zlotowki w tym momecie byłby o polowe slabszy . a tak to jestesmy w gleboko w [gluteus maximus] i moze w styczniu 2009 ceny wroca to poziomu tych z wrzesnia 2008 :/ . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DDR2 Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 Myślę że do 2,00 zyla za $ to poczekamy kilka latek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
u96aro Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2008 Myślę że do 2,00 zyla za $ to poczekamy kilka latek Jakze to brutalne ale i wielce prawdopodobne niestety, nasz rynek ma to do siebie ze bardzo wolno reaguje na zmiany na plus wzgledem swiatowych rynkow... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2008 Nie jest zle dolar spadl juz na 3.01 kursu sprzedazy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malyna Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2008 Niedawno E2160 za 160 zł można było kupić, dziś nówka ok 250-260 zł (kilka miesięcy temu zapłaciłem 250 zł, więc mało bym stracił)Ja za swojego z gwarancja, nie dalej jak wczoraj dalem 150 + przesylka 4850 kosztuje od 550-700 zł (za Gainwarda GS).a GS'a na allegro - nowka, nie uzywana - 445 + przesylka Trzeba szukac okazji. Szczerze polecam dzialy kupie/sprzedam tutaj na forum i przy okazji pozdrawiam wszystkich ktorzy pomogli mi zbudowac swojego zloma *znaczekjakosci* ^___^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2008 Wczoraj zastanawiałem się nad procesorem AMD x2 5200+ za 220zł, a dziś zachodzę do tego samego sklepu ... i ten sam procek kosztuje 235zł :D Pięknie... dłużej nie czekałem, zamówiłem. Jestem 15zł do tyłu ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komisarz Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2008 wszystko dlatego ze za[ciach!]a rada polityki pienieznej nie podniosla stop procentowych , oczekiwujac korekty zlotowki ( byla za silna ) . no i sie doprosili , gdyby dali ta podwyzke kryzys zlotowki w tym momecie byłby o polowe slabszy . a tak to jestesmy w gleboko w [gluteus maximus] i moze w styczniu 2009 ceny wroca to poziomu tych z wrzesnia 2008 :/ . A tosię ekonomista znalazł od siedmiu bolesci... kto cie skrzywidzil taka wiedza? A dodlar do 2 zl nie spadnie szybko, predzej zlotowka sie umocni wobec EUR. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...