poca Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 Od jakiegoś napisy w filmach dvd mam w kolorze czarnym. Jak nie trudno sie domyśleć... są kompletnie nie czytelne. Używam kodeków CCCP a do odtwarzania filmów służy WMP. Na KMPlayer problem jest ten sam... Pomysły? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 (edytowane) ja bym zmienil kolor czcionki ;) Edytowane 26 Października 2008 przez Niemiec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 Smplayer? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 ja bym zmienil kolor czcionki ;) Jak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IbanezRG Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 @poca ten twój Avatar tak na moje oko tak minimalnie za bardzo w lewo jest troszeczkę ;) PZDR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2008 (edytowane) Jak? pewnie w opcjach ktorejs z ikonek od kodekow :) btw. Witoldzie co za 405KM masz w sigu :> Edytowane 28 Października 2008 przez Niemiec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2008 Nie wpadłem na to, dzięki ;] Ale swoja drogą. Jak to się mogło samo przestawić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2008 Nie wpadłem na to, dzięki ;] Ale swoja drogą. Jak to się mogło samo przestawić? jakis skrot klawiaturowy alboco [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...