slavok Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 Witam mam takie pytanko odnośnie programu pocztowego thebat, mianowicie jakiej opcji użyć by program wrzucał wiadomości od różnych nadawców do osobnych folderów, np maile z uczelni do folderu "szkoła" a reszte do głównego folderu "odebrane" stworzyłem folder wirtualny z filtrem i owszem maile ze szkoły są w tym folderze ale znajdują się również w głównym folderze "odebrane" zależy mi na tym by to było rozdzielone... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 Witam mam takie pytanko odnośnie programu pocztowego thebat, mianowicie jakiej opcji użyć by program wrzucał wiadomości od różnych nadawców do osobnych folderów, np maile z uczelni do folderu "szkoła" a reszte do głównego folderu "odebrane" stworzyłem folder wirtualny z filtrem i owszem maile ze szkoły są w tym folderze ale znajdują się również w głównym folderze "odebrane" zależy mi na tym by to było rozdzielone... sam używam Popfile+filtry z the bata i dziala idealnie od kilku lat. Popfile nadaje przedrostki pokroju [inne], [allegro], [prywatne], [spam], itd. Natomiast The Bat m.in. na tej podstawie klasyfikuje pocztę do odpowiednich folderów. pomyłki sie zdazrają bardzo rzadko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...