rafwlkp Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2009 Ładnie czi to wyszło chociaż mogłeś poprosić o wymiary i poprosić maniakalnego o wycięcie czegoś podobnego, np. zamiast Murdermod mógłbyś mieć napis GIZIUOj wątpie czy Mania miał by taki materiał co Nils... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2009 Oj wątpie czy Mania miał by taki materiał co Nils...A cóż to za materiał jest?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobih Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2009 czysto, schludnie i bardzo estetycznie. mi sie podoba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2009 A cóż to za materiał jest??Dokładnie nie wiem, ale domyślam się że Mania nie miałby drapanego alu wygiętego w lekkim łuku... A plexiglas takiego efektu raczej by nie dał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2009 Jeśli chodzi o temperatury to w w idle mam 36*C, 32*C na GPU w stress mam 45*C na CPU. Nic się nie gotuje :wink: Multiframe'y skręcone na minimum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2009 Jeśli chodzi o temperatury to w w idle mam 36*C, 32*C na GPU w stress mam 45*C na CPU. Nic się nie gotuje :wink: Multiframe'y skręcone na minimum. oczywiscie wszystko na default puszczone ? procek/grafa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2009 oczywiscie wszystko na default puszczone ? procek/grafa...Zgadza się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2009 Dokładnie nie wiem, ale domyślam się że Mania nie miałby drapanego alu wygiętego w lekkim łuku... A plexiglas takiego efektu raczej by nie dał. Myśle ze zdobycie takiego materiału nie byłoby wielkim problemem. -GIZIU- Temp procka czy grafy to nie wszystko. Zasilanie procka i ogolnie plyta się nie grzeją?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczurek Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2009 A tak dojrzałem na "sunfoto" GIZ radiatory na MOBO się nie gotują? Bo z tego co widzie nie masz przewiewu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2009 Jeśli chodzi o temperatury to w w idle mam 36*C, 32*C na GPU w stress mam 45*C na CPU. Nic się nie gotuje :wink: Multiframe'y skręcone na minimum. Dawaj screena bo wiem że takich nie masz :D takie to u mnie są :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2009 obudowa zamknieta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abnormal Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2009 A ja mam jeszcze pytanie, czy po zdjęciu bloków z mofestów temperatura na cpu i gpu spadła ? jeśli tak to o ile ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2009 (edytowane) mozna wiedziec jak montowane jest górne okno z pleksi? co do oryginalych czesci z murdermoda to jest zabawa dla ludzi z małą ilością czasu i grubym portfelem jakbym miał robić dla siebie(back,front,mid-plate + okno na górze), ceny euro ze strony murdermoda moznaby smialo zamienic na złotowki (nie licząc oczywiscie czasu poświęconego na robote) Edytowane 30 Marca 2009 przez Maniakalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 mozna wiedziec jak montowane jest górne okno z pleksi? co do oryginalych czesci z murdermoda to jest zabawa dla ludzi z małą ilością czasu i grubym portfelem jakbym miał robić dla siebie(back,front,mid-plate + okno na górze), ceny euro ze strony murdermoda moznaby smialo zamienic na złotowki (nie licząc oczywiscie czasu poświęconego na robote) Z tego co się orientuję okno montowane jest na specjalnej ramce do której prawdopodobnie jest przyklejona plexi a ramka zamocowana na oryginalne zaczepy obudowy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 (edytowane) A ja mam jeszcze pytanie, czy po zdjęciu bloków z mofestów temperatura na cpu i gpu spadła ? jeśli tak to o ile ?Nie zauważyłem spadku temperatur. mozna wiedziec jak montowane jest górne okno z pleksi? co do oryginalych czesci z murdermoda to jest zabawa dla ludzi z małą ilością czasu i grubym portfelem jakbym miał robić dla siebie(back,front,mid-plate + okno na górze), ceny euro ze strony murdermoda moznaby smialo zamienic na złotowki (nie licząc oczywiscie czasu poświęconego na robote) Górna pleksa jest po prostu włożona, "leży" na przykręconej do topu ramce. Można ją w każdej chwili wyjąć w celu wyczyszczenia. Dla mnie super sprawa. Co do ceny to wiadomo że za jakość się płaci. Edytowane 30 Marca 2009 przez -GIZIU- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abnormal Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Nie zauważyłem spadku temperatur. A po zdjęciu bloków na mofy temeratura mocno podskoczyła ? na mofach ofc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2009 No faktycznie, bardzo podobne od modu na MDPC. :) http://www.million-dollar-pc.com/systems-2...x/murderbox.htm http://www.million-dollar-pc.com/systems-2...urderbox-fc.htm Ala ladnie ci wyszlo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Murderbox to mod który jest na MDPC. Chłopaki postanowili ulepszyć TJ07 i dodatkowo na tym zarobić, sprzedając części, tzw. "murderMod" które zakupiłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Murderbox to mod który jest na MDPC. Chłopaki postanowili ulepszyć TJ07 i dodatkowo na tym zarobić, sprzedając części, tzw. "murderMod" które zakupiłem. gdzie to kupiles? te czesci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDriver Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2009 http://www.murdermod.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 (edytowane) Yo yo yo :D Korzystając z urlopu oraz idąc z wszechobecną modą na przesiadkę na i7, postanowiłem zrobić małe zakupy. Dziś rano odwiedziło mnie więc killku kurierów. Ponieważ ostatnio el0 jest robienie zdjęć pudełkom, postanowiłem nie być gorszy: Jak się zapewno domyślacie, od razu wziąłem się do roboty. Poniżej kilka fotek zmian jakie nastąpiły w piwnicy. Laing doczekał się własnego domku... ... a Thermochill doczekał się wyprowadzonego węża służącego do opróżniania układu Poniżej fotki nowego WC w wersji alpha: Bystrzy napewno zauważyli ze nowe WC jest identyczne jak stare :lol: Spokojnie, jest to wersja alpha, dojdzie: - 4 nowe bloki - holdery (obecnie rez wisi na gumce :lol: ) - nowy GPU i nowy blok - nowe ramy - niespodzianka B-) P.S. Fotki robione na szybko, jak komuś ciemno, będzie niestety musiał poczekać :wink: Edytowane 26 Lipca 2009 przez -GIZIU- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 Dobry pomysł ze spustem. Jednak stykające się węże u góry to nie jest porządek jakiego można się spodziewać ;) Ponieważ ostatnio el0 jest robienie zdjęć pudełkom, postanowiłem nie być gorszy a poza tym: otwarte się nie liczą :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 jakie temperatury? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 (edytowane) Dobry pomysł ze spustem. Jednak stykające się węże u góry to nie jest porządek jakiego można się spodziewać ;) a poza tym: otwarte się nie liczą :P :lol: Co do węży: nie stykają się, jest między nimi 1mm :wink: Ale dojdzie set, to się wszystko zmieni. Edytowane 24 Lipca 2009 przez -GIZIU- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilear Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 szybko to WC poskladales skoro rano byli a o 3 juz wszystko bangla ;) wprawa widac jest, witamy w rodzinie i7 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 Na upartego nie trzeba układu rozpinać żeby podmienić mobo :lol2: czekamy na wyniki co z tego wyciągniesz :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 Przecież on nie podkręca ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 Przecież on nie podkręca ...Masz nieaktualne informacje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 Ostatnio na aukcji tak wyczytałem że to Cię "nie bawi" /eot jakie temp ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 25 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2009 Ostatnio na aukcji tak wyczytałem że to Cię "nie bawi" /eot jakie temp ? Bo to prawda, jednak nowy setup podkręcę "dla sportu" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...