Malik Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Bloczek fpyte... zapowiada sie ciekawie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Przed chwilą dostałem fotki moich bloków które wróciły z niklowania: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDriver Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Dzięki za info usługi, na pewno się przyda ;) Wyglądają bardzo ładnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barus Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Bloczek fpyte... zapowiada sie ciekawie :) Malik, Kiedy mogę Cie złapać na telefon ... mam pilna sprawe !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2009 (edytowane) giziu kingstony zdechły? te pamięci i w ogóle elpidy hyper to jakaż kompletna porażka... wiesz że ponoć naprawili problem? chyba nie potrzebnie wymieniłeś je na inne. Edytowane 8 Sierpnia 2009 przez prznar1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Padła 1 kość. W piątek oddałem je do serwisu Kingstona. Dobrze że jeszcze nie sprzedałem OCZ-ów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2009 czyli dostaniesz nowe poprawione kości ;) czekam na relację jak sprawują się nowe kości bo sam czaję się na te kingstony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2009 (edytowane) czyli dostaniesz nowe poprawione kości ;)Dokładnie tak. Dziś przyszły bloczki z niklowania i holdery z pleksi. Barus po raz kolejny odwalił kawał dobrej roboty. Fotki poniżej: Edytowane 11 Sierpnia 2009 przez -GIZIU- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Awesome ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Awesome ;)Do tego jeszcze sporo brakuje ale dzięki :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Nowe WC złożone, mimo że zajęło mi to kilkanaście godzin (sic!) nie jest to jeszcze wersja finalna gdyż jeszcze pare rzeczy jest do poprawy. Wciąż czekam na Aquaero żeby podłączyć wszystkie wentyle więc niech nie dziwią was wentyle podłączone do mobo ;) Zmiana TC PA 120.3 na SR-1 480+240 to był strzał w dziesiątke, różnica w tempach kolosalna - ok. 12 stopni w idle. Fotki robione na szybko, jak wszystko będzie na tip top, strzelę profi sesję foto ;) Tymczasem zapraszam do oglądania i komentowania: MDPC-X Pierwsze w Polsce SR-1 :cool: Rodzinka Bitspower D-Plug Połączenie mosfetów Leak test Gotowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 fajne te chłodnice :) bardzo ładnie wykonane. one chyba mają jeden fin więcej na cal niż thermochille. nie planujesz podświetlić czymś od dołu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 (edytowane) nie planujesz podświetlić czymś od dołu?Planuje ;) Edytowane 15 Sierpnia 2009 przez -GIZIU- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masakra Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 miodzio :wink: skąd brałeś złączki? :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 miodzio :wink: skąd brałeś złączki? :razz: Całe zamówienie w PPCS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Aleeee!!!!! :D :D Super Ci to wyszlo! ;) Grubasne weze, podobaja mi sie. No i bloki super rowniez! Takie pytanko, gdzie dales bloki do niklowania? Tez bym oddal pare swoich.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Dzięki choć jeszcze dużo pracy przede mną :) Bloki niklowałem u Barusa, GG: 4021160 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Dobra dzieki, niestety nie jestem w Polsce wiec troche poczeka to... Pozatym rozmontowac caly system :( A co takiego jeszcze Ci zostalo? (no oprocz aquaero i tych ramkow ktorych nie masz jeszcze...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 (edytowane) A co takiego jeszcze Ci zostalo? Edytowane 16 Sierpnia 2009 przez -GIZIU- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 :blink: :blink: :blink: No to bedzie niezle wygladalo!! Ale chyba jeszcze nie sprzedaja tego panelu nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 :blink: :blink: :blink: No to bedzie niezle wygladalo!! Ale chyba jeszcze nie sprzedaja tego panelu nie?Nie, ale mam zaklepaną 1szt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Bedziesz dziury w tym robil dla wezy czy calkowicie zmieniasz ich bieg ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2009 (edytowane) Będą dziury. Edytowane 17 Sierpnia 2009 przez -GIZIU- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Screamer Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Dzięki choć jeszcze dużo pracy przede mną :) Bloki niklowałem u Barusa, GG: 4021160 :wink:Może i ja wyślę do niklowania swojego GTZ'ta? Długo to trwało? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Może i ja wyślę do niklowania swojego GTZ'ta? Długo to trwało?1 dzień :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Hehe no to ladnie :) A ile on sobie liczy? Tez zalezy od bloku chyba nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2009 25zł/1szt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Dzieki za info ;) Jakos sie umowie z nim. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Giziu a nie lepiej zrobic takiego podswietlenia samemu ? Przeciez materialy sa dostepne wiec sadze ze nie byloby problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Gdybym tylko miał te materiały, do tego odpowiedni sprzęt, no i czas to możnaby było się bawić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...