seba84_2005 Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2009 Tu się mylisz co do moich zainteresowań ale przyznaj się w końcu, że nie umiesz podkręcać a nie wywodzisz ciągle jaki Ty jesteś zajęty... pamiętasz rozmowę na gg? Q9550 pomoc w oc? Jeśli nie to Ci przypomnę..... napisz po prostu nie kręcę nie potrzebuj nie umiem i każdy się odczepi :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2009 (edytowane) Przecież pisałem niejednokrotnie że OC mnie wogóle nie kręci. Nie umiem podkręcać ? A co tu do "umienia" ? Zmiana kilku ustawień w BIOS-ie :lol: Każdy się odczepi ? Przecież tylko Ty przeżywasz że mój procek jedzie na stockowych ustawieniach. Stary, wyluzuj :lol: Edytowane 30 Września 2009 przez -GIZIU- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2009 Następnym razem po prostu nie obiecuj...... oc w Twoim przypadku przydało by się choćby do porównania jak się sprawują chłodniczki, no ale jeśli nie.... to rozumiem EOT cYa :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2009 Spokojnie, przede mną jeszcze kilka zmian i tak jak napisałem wcześniej, OC zostawiłem na koniec, gdyż jest dla mnie najmniej ważne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2009 Masz nieaktualne informacje...Moje informacje były jednak aktualne :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 Witam wszystkich. Niestety to nie jest info z kolejną aktualizacją. Otóż chciałbym poinformować iż mój komp idzie pod młotek. Czemu ? Dlatego iż służy mi już tylko do przeglądania netu. Po pracy nie mam czasu i siły na grzebanie w kompie a pograć wolę na X360. Nie wiem czy złożę kompa tylko do netu (i buda zostanie), czy po prostu kupię laptopa. Gdyby ktoś był zainteresowany zakupem całości (buda + sprzęt), samym sprzętem, monitorem lub jakimiś częściami, niech pisze: GG 8226545 (odpiszę w godzinach wieczornych). P.S. Cena samej obudowy to 2000zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...