ra-vau Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 (edytowane) Witam, zakres poszukiwań ograniczyłem do 2 telewizorów. LG 47" - 47LG6000 (Scarlet) Samsung 46" - LE46A656 Który wg was jest lepszy i dlaczego/ w czym? Jeśli chodzi o cenę - jest w obu przypadkach praktycznie taka sama (różnica ~100 zł - żadna). Dodam, że do LG przekonuje mnie 5 letnia gwarancja (obecna akcja promocyjna), i głównie tym się kieruję, bo technicznie chyba oba tv są podobne... LG Samsung A Wy co byście wybrali? Edytowane 27 Października 2008 przez ra-vau Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valdi200 Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 Tez sie zastanawiam nad jakimś 46" monitorkiem. W tej cenie do wyboru jest jeszcze Sony Bravia i Sharp Aquos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafia35 Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 Samsung - ze względu na lepszą matrycę. Co do gwarancji, to np. w Euro możesz ją również przedłużyć do 5 lat (ale czy to ma sens...). Wygląd też się liczy. Samsung ma elegancką linię... LG z tą "dziurą" mnie nie przekonywuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valdi200 Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 http://www.agito.pl/telewizory-plazmowe/sa...04.333397.html# a ta Plazma? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 http://www.agito.pl/telewizory-plazmowe/sa...804.333403.html Bierz moze tego, różnica względem 656 niewielka a 800zł w kieszeni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 Wygląd też się liczy. Samsung ma elegancką linię... LG z tą "dziurą" mnie nie przekonywuje.No właśnie do czego ta dziura służy oprócz oszpecania ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...