fuxmen Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 mam pytanie słyszałem, że na tym co mam w podpisie można wycisnąć jeszcze więcej ale pod windowsem w speed fanie na jakie wartości ustawić, żeby było dobrze i czy po ewentualnym zwisie wszytko wróci do normy po restarcie? oto możliwości: po kolei fsb/pci/ram 1. 160/30/120 MHZ 2. 166/31,3/125 MHZ 3. 166/33,3/166 MHZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEON2000 Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Po twoim podpisie widzę że możesz te ustawienia sobie odpuścić :wink: (Masz chyba sdram) Na tej płycie aby odpalić na 166 potrzebne są dobre pamięci ddr333 A jak coś to opcja 3 jest tylko słuszna. Trochę już o tym było i powinieneś lepiej szukać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 now iem że było ale nie mogę znaleść odpowiedzi co się stanie jak się zwiesi?? mój ram i tak jest dobry jak na no name idzie na 150 to może na 166 by poszedł :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 zkad wzias speed fana???????????????????:?:?:?:?:?:? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 ja jużnie pamiętam ale wpisz w google.com speedfan +download i powinno znajźdź Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEON2000 Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 now iem że było ale nie mogę znaleść odpowiedzi co się stanie jak się zwiesi?? mój ram i tak jest dobry jak na no name idzie na 150 to może na 166 by poszedł :)) Sam na sdramach miałem na 150 CL=2 a na 166 nawet na najsłabszych timingach nie wstawał Teraz jak chcę mogę puścić na 166 ale wolę 147 i max tiningi Jak się zwiesi to odłączasz zasilanie restartujesz kompa i po sprawie jak nie odpali reset Biosa i po sprawie :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 no sprubuję ale z tego co pamiętam to wystarczył tylko zwykły reset Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz75 Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 O ile pamiętam w speedfanie jest zakładka pozwalająca wybrać rodzaj płyty a epoxa tam niema. Czy można to jakoś uzupełnić przez zassanie np. jakiegoś *.dll-a. A w ustawieniach prędkości wentylatora nie działa to płynnie. Odczuwalny spadek prędkości następuje przy 10%. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 puściałem w speed fanie na 166/166 i zwiecha nie chce mi sie nawet próbować na 160 bo mi ramy spowolni a i tak pewnie będzie zwiecha czebabyło istert po uruchomieniu bo mi to zapisało gdzieś i się mu po... w głowie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...