Skocz do zawartości
yuucOm

Tv Do Ok 1000zł

Rekomendowane odpowiedzi

Za takom cenę to tylko maks HD-Ready. Szukaj na aledrogo, możesz trafić okazję full HD wtenczas wykorzystasz potencjał klocka w grach w pełni. Nie udało by ci się skombinować trochę więcej siana? Przed świętami kupisz na pewno Full-HD bo będą obniżki, a na allegro trzeba uważać bo przed świętami często sprzedaje się rzeczy po cenach więcej nisz są warte.

Za takom cenę to tylko maks HD-Ready. Szukaj na aledrogo, możesz trafić okazję full HD wtenczas wykorzystasz potencjał klocka w grach w pełni. Nie udało by ci się skombinować trochę więcej siana? Przed świętami kupisz na pewno Full-HD bo będą obniżki, a na allegro trzeba uważać bo przed świętami często sprzedaje się rzeczy po cenach więcej nisz są warte.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teoretycznie wiecej kapuchy by sie dało wykombinować :P. mam tylko pytanie na jakie parametry zwracać uwage no i ile cali za jaką cene ;). może być mniej cali a fullhd (o ile sie da ;o bo z tego co wiem to fullhd to chyba 1900x1200 albo coś takiego ;p).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do 1000 to np. FUNAI LC5-D32BB.

Ja polecam model wyżej LC6-M32BB, widziałem w Realu za 1399 (może da się gdzieś taniej wyrwać)

Teoretycznie wiecej kapuchy by sie dało wykombinować :P. mam tylko pytanie na jakie parametry zwracać uwage no i ile cali za jaką cene ;). może być mniej cali a fullhd (o ile sie da ;o bo z tego co wiem to fullhd to chyba 1900x1200 albo coś takiego ;p).

No właśnie - ile więcej? Do 2k to raczej nie masz co marzyć o przekątnej >32", FullHD i innych "technologiach" (100Hz, 10bit/kanał)

Ten Funai jest o tyle fajny, że ma tuner DVB-T (mpeg-2), dobrą gwarę, dość fajny wygląd, z rezstą możesz zobaczyć moją reckę w dziale elektronika.

Za nieco ponad 2k (~2300) jest już fajna plazma Panasonica (42 PV80), ale to już inna bajka ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

24 by wystarczyło tylko nie wiem czy bym sie na tym dało x0 grać (wiem ze monitory do kompów 24 calowe mają rozdziałke 1900x1200 - wiec już chyba którąś z HD :)). Nie znam sie na tym kompletnie :P. Jest jakiś tv 24 calowy z hd ready chociaż ? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie, głowa boli.

> Pod kablówkę nie bierzcie FullHD, taka rozdziałka przydaje się tylko do BluRay i kompa. Cyforwa TV (Cyfra, Nka) nie nadaje w 1080p, jedynie 1080i, jednak i tak najlepiej wygląda puszczona w 720p.

> Xbox360 nie wykorzystuje 1080p (może parę gierek na krzyż), podobnie PS3, gry wyglądają lepiej na 768p (czyli HDReady).

> Do 1000 kupisz jakiś starszy model 26" (może Samsung serii "S").

Edytowane przez pasztecik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi