Nerevar Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 (edytowane) Ostatnio wpadłem na tego acerka, osprzęt i konfiguracja jest niezwykle ciekawa jak na cene : http://allegro.pl/search.php?string=ACER+5930 Ale nie ma nigdzie żadnej recenzji, a przynajmniej ja nie mogę znaleść. A w końcu to Acer... więc przydało by się poczytać coś (choć słyszałem że ostatnio firma idzie na +) może ktoś ma jakąś recenzje / doświadczenie z tym modelem. Interesowała by mnie jakość wykonania i matrycy. Edytowane 27 Października 2008 przez Nerevar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojcze Samotni Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 Ostatnio wpadłem na tego acerka, osprzęt i konfiguracja jest niezwykle ciekawa jak na cene : http://allegro.pl/search.php?string=ACER+5930 Ale nie ma nigdzie żadnej recenzji, a przynajmniej ja nie mogę znaleść. A w końcu to Acer... więc przydało by się poczytać coś (choć słyszałem że ostatnio firma idzie na +) może ktoś ma jakąś recenzje / doświadczenie z tym modelem. Interesowała by mnie jakość wykonania i matrycy. Może to Ci trochę pomoże: Recenzja-Acer-Aspire-5930G Recenzja użytkownika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 (edytowane) 8O szukałem z 10 minut recki tego modelu na NBC :/ az w koncu przetłumaczyłem sobie w google niemiecki test dzięki BARDZO za linki :) bo tym razem wujek google mnie zawiódł Edit : no widze że jest nieźle, poza błyszcząca klapką ( na szczęście panel roboczy jest matowy) i słabymi kątami pionowymi nie widze nic co by mi mogło przeszkadzać Edytowane 27 Października 2008 przez Nerevar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 nie widze nic co by mi mogło przeszkadzać Serwisu na pewno nie zobaczysz :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 (edytowane) A no wim nima :( ale wydajność kusi :D Edytowane 27 Października 2008 przez Nerevar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...