daniel11111 Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 witam. Niestety napodkał mnie ogromny problem z tym laptopem. Oryginalnie komputer mial recovery disk oraz zainstalowaną vistą. Wszystko działało i bylo ok. Jednak chcialem miec XP. Usuwajac viste stwierdzilem ze usune recovery disk zeby miec wiecej miesca na dane i tak zrobilem. Nie wiedzialem jednak ze nie uda mi sie wgrac XP... Probowalem kilku wersji, bez sp, z sp1, sp2 i sp3, mx'y i różne takie... Dogrywalem sterowniki itp i nic, windowsa nie szlo komplenie zainstalowac, jedynie na mx7 przeszedl polowe instalacji, znalazl dyski, nie robil blue screena ale i tak podczas instalacji w pewnym momencie nie bylo juz postepu i tak caly czas stał, nie chcial dalej przejsc , czekalem nawet po kilka godzin. Wkurzylem sie i spowrotem wgralem Viste. I tu kolejne problemy.... Dzwiek i grafike jakos zrobilem, ale zainstalowac czytnik kart, kamere internetowa i czytnik lini papilarnych juz kompetnie nie szlo. Czy ktos z szanownych urzytnownikow bylby w stanie pomoc zainstalowac te sterowniki do nieaktywnych urzadzen? Najlepszym rozwiązaniem oczywiscie byloby dla mnie powrócić do XP i najlepiej zeby jak najwiecej urządzeń działało na tym systemie.... Paranoja, kupilem laptopa jak dla mnie za kupe kasy a problemy sa ze sterownikami, a o XP to sobie moge pomazyc, kombinuje juz drugi miesiac bez skutku.... prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...