zetor Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 Witam, Zakupiłem kartę PowerColor HD2600 Pro i mam problem. Płyta nie startuje mi z tą kartą. Sprawdzałem na innym kompie i jest sprawna. Na płycie wyrzuca mi kod błędu nr 25. Co jest grane? Czy ta płyta ma również problemy z innymi kartami Radeona? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopel Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2008 Może wgraj nowy bios? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetor Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2008 Bios mam wgrany najnowszy, to nic nie dało. Sprawdzałem na innym kompie i karta jest sprawna. Mój komp: Płyta: Abit KV8 Pro Procek: Athlon 64 3000+ RAM:512 MB dysk 160GB Samsung DVD zasilacz 300W Sprawdzałem tą kartę na zestawie: Płyta Asrock Procek: Athlon XP 2400 RAM:256 MB dysk 80GB Segate DVD zasilacz 300W Gigatyte( o gorszych parametrach niż mój) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopel Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2008 Albo płytka gryzie się z tym Ati...albo "te 300w" niedomaga-parametry tylko "piszą",no i zasiłka traci z czasem na wydajności... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetor Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2008 Mój zasilacz to Codegen więc, to chyba jego wina. Kupię Modecom MC-350 może pomoże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopel Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2008 Ciesz się że w ogóle wytrzymał...MC będzie ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetor Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 Niestety zasilacz nie pomógł. Czeka mnie wymiana płyty głównej albo grafiki :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetor Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 (edytowane) EDIT: Jeśli zmienię bios karty, na inny, np. od ATI, to karta wystartuje, czy raczej ujrzę czarny ekran (zachowując paramerty: agp, ilość i rodzaj pamięci) ? Edytowane 31 Października 2008 przez zetor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopel Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 Tego czy komp ruszy po zmianie biosu nie wiadomo... oczywiście parametry będą takie same. Możesz spróbować,tyle że jest ryzyko że karta się zrypie tzn. nie uda się próba zmiana biosu. Pomyślałbym nad zmianą platformy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...