Skocz do zawartości
szczepan

Karta Graficzna Do Rozdz.1024x768

Rekomendowane odpowiedzi

Proponuje EVGA e-GeForce 9500GT Ta karta graficzna działa w rozdzielczości 1024x768 jak i w wielu innych. Posiada 512 MB pamięci, pracuje w zgodności z Microsoft Direct 10 i Shader Model 4.0.Posiada świetne chłodzenie (którego wogule nie słychać ) dzięki czemu można ją nieziemsko podkręcać. Myślę że jest to najlepszy wybór pod względem ceny jak i świetnej jakości.

lol...

kup 9600GT lub 9600GSO 768MB Palita, z nastawieniem na Palita :razz: . Sam posiadam tego palita i jak na kartę za 300zł (bo tyle za nią dałem na allegro), wydajność jest bardzo dobra, wszystkie gierki poza crysisem biegają mi w 1280-1024 na full i z bajerami typu aa czy af, także polecam. Karta ta ma tylko jedną wadę, zbyt głośne chłodzenie w 2D jak i w 3D a do tego bardzo się na nim grzeje, także dobrze by było zainwestować w np accelero s1 rev2 i jakiś wentylek 92mm czy 120mm, no ale to są znów koszta ale za to jest cicho, chłodno i wydajnie.

Edytowane przez maruh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@kamilleon2

z działu marketingu Mediamarkt'u się urwałeś??

@szczepan

Palit 9600GSO 384MB. Do tej rozdziałki chyba nie ma sensu brać nic mocniejszego.

PS: Swoją drogą to patrząc po serwisach aukcyjnych to aż dziw bierze, że w sierpniu dałem za swojego 768MB 265PLN, teraz są już prawie stówę droższe.

Edytowane przez -=Qroń=-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Używkę 8800GT da się jeszcze znaleźć na aukcjach, ale trzeba się uzbroić w cierpliwość i szukać. Jeżeli pilnie potrzebujesz grafiki to na Twoim miejscu wybrałbym to co polecono powyżej, czyli 9600GSO - z nowych kart ta ma chyba najlepszy stosunek cena-wydajność, poza tym pozostawia jakiś margines na O/C ;). Kumpel ma taką grafikę od Gigabyte'a i poza niezbyt cichym chłodzeniem jest całkiem ok ;) (on też jedzie na 1024x768)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi