IRZYN Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 WITAM!! Już kiedyś pisałem na ten temat a mianowicie mój komp po prostu nie chce się wyłączyć, zawiesza się, pokazuje się czarny obraz z myszką na srodku. Powyzszy problem występuje jeżeli mam wsadzoną kartę do AGP (matrox g400) wczoraj wsadziłem do PCI inną kartę 2megową i wszystko pasi no ale wiecie jak tu grać w Qłeja na tym badziewiu. Aha jeszcze coś kiedyś jak tego kompa kupiłem to problemu nie było on się pojawił dopiero jakiś czas temu. HELP :cry: AMD K6/2 3D Now 450mhz@(już niedługo) Matrox G400 32mg (obecnie wyjęty) 256 ram, 15Gb IBM 7200 (i kupa innego złomu) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 WITAM!! Już kiedyś pisałem na ten temat a mianowicie mój komp po prostu nie chce się wyłączyć, zawiesza się, pokazuje się czarny obraz z myszką na srodku. Powyzszy problem występuje jeżeli mam wsadzoną kartę do AGP (matrox g400) wczoraj wsadziłem do PCI inną kartę 2megową i wszystko pasi no ale wiecie jak tu grać w Qłeja na tym badziewiu. Aha jeszcze coś kiedyś jak tego kompa kupiłem to problemu nie było on się pojawił dopiero jakiś czas temu. HELP :cry: AMD K6/2 3D Now 450mhz@(już niedługo) Matrox G400 32mg (obecnie wyjęty) 256 ram, 15Gb IBM 7200 (i kupa innego złomu) Spróbuj przeinstalować drivery od grafy. Możesz ją też sprawdzić u jakiegoś kumpla (ale wątpię aby była walnięta). Według MS jedną z przyczyn problemów z zamykaniem windowsa jest uszkodzenie strowników od grafiki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRZYN Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 Dzięki za odpowiedz ale problem sam się rozwiązał Przez przypadek sciągnołem nowe driery do płyty głównej problem znikł dzieki jeszcze raz AMD K6/2 3D Now 450mhz@(już niedługo) Matrox G400 32mg 256 ram, 15Gb IBM 7200 (i kupa innego złomu) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...