Sou Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2008 Mam lapka gateway P-7811 i nie wiem na co mi sie on moze przydac ( down z allegro przez miesiac sciemnial ze ma kase zeby go kupic i jakos mu nie wyszlo ;o ) ;) Wymyslilem dla niego przydatne zastosowanie i tutaj mam pytanie: Da rade jakos tak polaczyc lapka z normalnym kompem zeby wykorzystac laptopowy monitor jako 2gi monitor kompa ? Z gory dzieki za odpowiedzi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2008 oczywiscie, mozesz go takze uzytkowac jako pendrive i skaner jednoczesnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sou Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2008 Hoho ale sie usmialem. Prosilbym jednak o nie odpowiadanie jesli ktos nie orientuje sie w temacie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burns Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2008 (edytowane) Hoho ale sie usmialem. Prosilbym jednak o nie odpowiadanie jesli ktos nie orientuje sie w temacie... ja też się uśmiałem, ale z Ciebie... dlaczego nazywasz kogoś downem(wiesz co to za choroba?) nieznając człowieka? a może rozmyślił się z tego laptopa bo sprzedający był beznadziejny? - sądząc bo braku kumactwa - @ar2r Ci odpowiedział, a że nie rozumiesz ironii to co poradzę :twisted2: a żeby nie było, że wszystkie rozumy pozjadałem to da się przez tuner telewizyjny - ale chyba nie muszę pisać o beznadziejności takiego rozwiązania a może pulpit zdalny po skrętce ;) - cholera, tylko kolorów trochę mało. jak widzisz nie da się w sposób jaki masz na myśli Edytowane 28 Października 2008 przez Burns Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 http://www.maxivista.com/ Nie probowalem, nie wiem jak z jakoscia dzialania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sou Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 Niestety ta maxivista jakosc jest srednia, moze do aplikacji biurowych to sie nadaje ale do niczego wiecej;) No i niestety "vista" w nazwie moze sie komus kojarzyc w win vista;] Niestety pod vista gryza sie sterowniki od grafy i trzeba instalowac sterowniki pod windows xp zeby program dzialal... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...